Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

sylwai 14:23, 22 lis 2016

Madżenka poecała Lindsay80 taki http://allegro.pl/odkurzacz-dmuchawa-do-lisci-lider-3000w-3w1-i6513309419.html.Też się nad nim zastanawiam,bo waży tylko 3,3kg,a oglądałam kiedyś Boscha to ten kolos waży aż 4,8kg.
nawigatorka 14:29, 22 lis 2016

sylwai napisał(a)

Ja właściwie tez do kamieni.Z trawnika zbieram kosiarką,bo to najłatwiej,nawet Szefowa tak kiedyś radziła.A pamietasz może ile waży?
to chyba ten.piszą że 6 kg
https://www.castorama.pl/produkty/ogrod/maszyny-ogrodnicze/odkurzacze-do-lisci/odkurzacze-do-lisci/odkurzacz-do-lisci-dmuchawa-macallister-2800-w.html
nawigatorka 14:30, 22 lis 2016

lindsay80 napisał(a)
a ja czekam na swój odkurzacz, może jutro dojdzie, właśnie w kamieniach chcę go używać bo teraz mam tam potworny syf.
javtakbdo zera nie sprzątam.nie chce mi się ale tak z 90 wciagam
nawigatorka 14:31, 22 lis 2016

iwka napisał(a)
a ja się normalnie wstydzę moim odkurzać głośny, że na pół wsi słychać
a co tam y mnie na wsi zawsze jakieś chalasy.ale jaknidkurzalam przedplocie i samochód jechał to fakt m e słyszałam go
Kacha123 14:34, 22 lis 2016

Też się dzisiaj udzielałam ogrodowo. Myślałam, że mam już porządek, a jeszcze cały wór nazbierałam i jeszcze pewnie z jeden uzbieram.
Przodem jestem załamana. Nie mam na niego pomysłu, a różnica poziomów, okropny murek i studzienka w najmniej odpowiednim miejscu mnie rozwaliły. Spod świerków nie było widać całego tego dziadostwa - wrrrr!
nawigatorka 14:34, 22 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Bardzo ładna wizytówka. Artemis ślicznie obsypana kwiatami i donica z rojnikami moja ulubiona

Odkurzacz ogrodowy muszę kupić. Dzisiaj rękoma wybierałam między różami z kamyczków liście brrrrr.

Dzięki mirelko.rojniki też bardzo lubieni te donice uwielbiam

Co do odkurzacza to ręcznie na pewno trwa to dłużej.choć fizycznie może nawet łatwiej. U mnie jest o tyle dobrze że. Odkurzacz mi kamieni nie wciąga więc mogę odkurzacz a nie je wydmuchiwac
nawigatorka 14:36, 22 lis 2016

sylwai napisał(a)
Madżenka poecała Lindsay80 taki http://allegro.pl/odkurzacz-dmuchawa-do-lisci-lider-3000w-3w1-i6513309419.html.Też się nad nim zastanawiam,bo waży tylko 3,3kg,a oglądałam kiedyś Boscha to ten kolos waży aż 4,8kg.
to moj znacznie cięższy niby...to bark ma prawo mnie bolećcho nie tylko ciężar ważny ale i to jak się go trzyma i gdzie ma środek ciezkosci
nawigatorka 14:37, 22 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
Też się dzisiaj udzielałam ogrodowo. Myślałam, że mam już porządek, a jeszcze cały wór nazbierałam i jeszcze pewnie z jeden uzbieram.
Przodem jestem załamana. Nie mam na niego pomysłu, a różnica poziomów, okropny murek i studzienka w najmniej odpowiednim miejscu mnie rozwaliły. Spod świerków nie było widać całego tego dziadostwa - wrrrr!
ja wczoraj dwie rączki nazbieralam dziś też sporo.ale zawsze wiosna mniej.
A co do nowej rabaty to wiesz że ja planowanie uwielbiam więc zgłaszam się do dyskusji
Kacha123 14:39, 22 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
ja wczoraj dwie rączki nazbieralam dziś też sporo.ale zawsze wiosna mniej.
A co do nowej rabaty to wiesz że ja planowanie uwielbiam więc zgłaszam się do dyskusji

Dzięki Ci dobra kobieto, ale nawet wstyd wstawić zdjęcia tej tragedii
nawigatorka 15:32, 22 lis 2016

Kacha123 napisał(a)

Dzięki Ci dobra kobieto, ale nawet wstyd wstawić zdjęcia tej tragedii
no coś Ty.przecież każdy tu wie jaki masz gród i ile pracy w niego włożyłeś.co tam jakiś koszmarek musi być dla uwiarygodnienia że to nie fotomontaż poza tym na pewno nie takie rzeczy już nasze produkty czy widziały