Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AngelikaX 10:26, 23 lis 2016

lindsay80 napisał(a)

Mój odkurzacz właśnie doszedł, eM od razu poskładał i stwierdzam, że niezłe bydle to jest, nie wiem czy nie trzeba będzie zamienić na mniejszy i lżejszy.
Patrzę na dane techniczne tych dwóch modeli i wszystkie parametry te same tylko waga się różni, a skąd ta różnica wynika, czyżby cały korpus mniejszy był?
Ja mam taki:
http://allegro.pl/nac-odkurzacz-ogrodowy-dmuchawa-vbe300-as-ws-ch-i6495644127.html

U Ciebie jest metalowy nóż tnący (u mnie nic nie ma na ten temat )

Miłej pracy życzę
anna_t 11:17, 23 lis 2016

wizytówke zrobiłaś!!!!
cofam się pare stron bo juz nie zagladam codziennie i nie rozumiałam o co chodzi z ta wizytówką..myślę służbowa?? a tu czad, wizytówka ogrodu!super
Jagodaa 11:23, 23 lis 2016

Konsultuję właśnie mieszankę krokusów do siebie i obiło mi się o uszy, że podobno kupiłaś J. D'arc + Record, a ja właśnie o takiej myślałam, żeby rozbić jednolite plamy .
Zdecydowałaś się na takie połączenie? ew. gdzie posadzisz? ja chciałabym upchnąć w donicy, bo tam najbardziej nacieszę się kwiatami .
Jagodaa 11:24, 23 lis 2016

Aha, wczoraj oglądałam wizytówkę. Bardzo fajnie, że się zdecydowałaś, bo łatwo sobie podejrzeć wszystko na raz, przy tak rozległym wątku to dość trudne .
lindsay80 11:30, 23 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Twoj ma fajną rączkę. teraz po użytkowaniu swojego wiem, że sie przydaje to na pewno ułatwi manewrowanie nim i ciut lżejszy od mojego jest. miłego sprzątania zatem napisz jak poszło

No właśnie się wybieram, bo wcześniej rosa była, teraz wszystko przeschło, można działać.
lindsay80 11:34, 23 lis 2016

AngelikaX napisał(a)

Miłej pracy życzę

Dziś rano eM dzwonił tam gdzie kupowaliśmy i dopytywał z czego wynika różnica w wadze, bo parametry pracy w obu modelach są identyczne.
Rzeczywiście chodzi o ten nóż, inny system czyszczenia i budowę silnika - gabarytowo są identyczne, więc zdecydowaliśmy, że go zostawiamy.
nawigatorka 12:07, 23 lis 2016

AngelikaX napisał(a)

Miłej pracy życzę
ja nie wiem jak mam ale tnie
nawigatorka 12:08, 23 lis 2016

anna_t napisał(a)
wizytówke zrobiłaś!!!!
cofam się pare stron bo juz nie zagladam codziennie i nie rozumiałam o co chodzi z ta wizytówką..myślę służbowa?? a tu czad, wizytówka ogrodu!super
wizytówke służbową to ja mam. choc to za duże słowo
fajnie słyszeć , że się podoba
nawigatorka 12:11, 23 lis 2016

Jagodaa napisał(a)
Konsultuję właśnie mieszankę krokusów do siebie i obiło mi się o uszy, że podobno kupiłaś J. D'arc + Record, a ja właśnie o takiej myślałam, żeby rozbić jednolite plamy .
Zdecydowałaś się na takie połączenie? ew. gdzie posadzisz? ja chciałabym upchnąć w donicy, bo tam najbardziej nacieszę się kwiatami .
widzisz obijanie o uszynie nie zawsze prawde niesie. mam record ale w mieszance z PIckwick. mam też joannay i Ard schenkd ale posadzone jednolicie. bez mieszania z innymi. wszystkie są duże więc powinny dobrze wyglądać a ard schnkd testuje bo tanie były
nawigatorka 12:12, 23 lis 2016

Jagodaa napisał(a)
Aha, wczoraj oglądałam wizytówkę. Bardzo fajnie, że się zdecydowałaś, bo łatwo sobie podejrzeć wszystko na raz, przy tak rozległym wątku to dość trudne .
właśnie to, ze wiele osób narzekało, ze trudno się połapać ją zrobiłam. ale to i tak dopiero poczatek