fajnie w tamtym roku 31 stycznia znalazłam już u siebie pierwsze oznaki wiosny, tulipany mi wychodziły, dobrze że to co rano napadało to się i rozpuściło
No... ten pancio tak niezgrabnie tę mase nakładał i wygładzał, że pewnie dlatego taka "chropowat"...myślałam o wygładzeniu jakąś packę Ale Ty to juz pewnie masz obczajone ps. zrobiłam pierwszą kule z klosza...na razie czeka
Na wiosnę w szafie jestem przygotowany - jak zwykle zresztą A śnieg za oknem mnie nie denerwuje ani trochę - jakby był kwiecień to co innego Zresztą słońce ładnie świeci, nie jest jakoś specjalnie zimno - jest dobrze
pogoda jest idealna jak na luty pasuje mi ale słońce dzisiaj przyświeciło i zaobserwowałam ze wiosenne porządki muszę zacząć robić ...chyba od poniedziałku zacznę....bo to nie jest moje hobby PS. nie wiem jak u ciebie białe szafki się sprawdzają?...moje przyciagaję kurz ...paździerz pokryty plaskiem nie jest może tani ...ale częściej myc trzeba ....zwłaszcza jak się używa kominka.
Wszyscy widzę w amoku porządkowym Mnie jeszcze nie ciągnie
cos żeśmy sie nie zrozumieli ...zreszta chciałam napisac tanie szafki zaraz wkleję fotę
tanie białe.jakod zawsze ja na drodze swojej tylko drogie białe spotykam
to wczesnie ja tulipanów nie szukałam jeszcze