Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:58, 08 kwi 2017

Kacha123 napisał(a)
Padłam! Aleście robotę odwalili! Szok! To teraz należy Wam się porządny wypoczynek
dzieki Kasiu. Cos tam odpoczniemy
nawigatorka 21:01, 08 kwi 2017

kasia_c napisał(a)
Pięknie. Dużo pracy za Wami. Teraz już będzie łatwiej. Sadzenie najprzyjemniejsze.czekasz aż wzejdą chwasty, chcesz je chemią potraktować? Zakładam nową rabatę i mam niby przygotowaną do sadzenia ale się zastanawiam czy nie poczekać na chwasty potraktować je ostro i dopiero sadzić. Coś mam obawy że perz wylezie
jeśli wzejda to pewnie tak ale o tylko na fragmencie jednego pasa bo cześć chwastów została przysypana odmianie nie jestem już w stanie ich wydostac. Nie robię tak zazwyczaj ale w tym przypadku nie mam już wyjścia. Zazwyczaj przekopuję teren czyszczę darń z ziemi i grabie i gotowe.
Perz nawet jeśli Ci wyudzenia a dobrze teren wyczyscilas to będą to łatwe do wyrwania chwasty. Ważne by szybko reagować. Wysciolkowac i pilnowac
nawigatorka 21:02, 08 kwi 2017

Rojodziejowa napisał(a)
Szczękę zbieram. Nie do ogarnięcia moim rozumem ogrom pracy, jaką wykonaliście!! Podziwiam!
jak trzeba to co zrobić dziękują pięknie
ren133 22:07, 08 kwi 2017

Ale się natyraliście dzisiaj!!!
W sumie to, co ja dzisiaj podziałałam to pikuś przy Waszych wyczynach
Tak patrzę na te prostokątny ... i zastanawiam sie ile tych trzcinników tam wyjdzie.
nawigatorka 22:09, 08 kwi 2017

ren133 napisał(a)
Ale się natyraliście dzisiaj!!!
W sumie to, co ja dzisiaj podziałałam to pikuś przy Waszych wyczynach
Tak patrzę na te prostokątny ... i zastanawiam sie ile tych trzcinników tam wyjdzie.
w te dwa pasy plus te dwie kwatery wydzielone rok temu w których jeszcze rośnie Molinia jakieś 615 sztuk. Powiem dokładnie jak posadzę
siakowa 22:14, 08 kwi 2017

Ale akcja!!!!!!!!
ren133 22:15, 08 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
w te dwa pasy plus te dwie kwatery wydzielone rok temu w których jeszcze rośnie Molinia jakieś 615 sztuk. Powiem dokładnie jak posadzę

No to przecież zamówienie hurtowe już
Te małe trzcinniki, które zamawiałam u G łatwo sie sadzi bo mała bryła korzeniowa ... ale Ty pewnie masz inne źródło

Podziwiam Cię Asia ... ja nie umiałabym ogarnąć takiego dużego ogrodu ...
22:16, 08 kwi 2017
nawigatorka napisał(a)
ogolnie w życiu o pomoc nie prosimy i nie liczymy na nią. Nie byłoby takiej radości - czasem orzez łzy - gdyby ktoś robił to za nas. Wiadomo można zapłaci ale to nie nasza droga to było wsparcie rodzinne

pomoc zawsze przychodzi sama)) ...zazwyczaj wtedy kiedy jest potrzebna ) ...a była ci potrzebna ..i to bardzo ...bo tyle krawężników to jednak duże obciążenie dla ciebie ale jak juz posadzisz ...to bedzie dopiero cos

22:17, 08 kwi 2017
ren133 napisał(a)

No to przecież zamówienie hurtowe już
Te małe trzcinniki, które zamawiałam u G łatwo sie sadzi bo mała bryła korzeniowa ... ale Ty pewnie masz inne źródło

Podziwiam Cię Asia ... ja nie umiałabym ogarnąć takiego dużego ogrodu ...

Reniu nie jestes sama
Luki 23:15, 08 kwi 2017

Kobieto chylę czoła, na prawdę jestem pod wrażeniem zawziętości i energii