Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 22:10, 07 maj 2017

Luki napisał(a)
Wycinaj takie gałęzie i podlej czymś na zamieranie pędów różanecznika, one mogły zmarznąć, ale wiesz lepiej dmuchać na zimne. Teraz zapomniałem jaki środek na zamieranie pędów się stosowało, ale na pewno znajdziesz nazwę w sieci.
wiesz luki to ewidentne po mrozie się zrobiło. Tyle ze mam cztery tak co 3 metry i dotknęło tylko tego i to w środku. Wiesz przyznam ze jakby wszystkie padły to bym nawet nie marudziła bo nie wiem jak to się stało ze rodki u siebie mam ale ogólnie piekne są nawet gdy o nie dbam ale zbrzydł jeden...
Wiolka5_7 22:30, 07 maj 2017

dziękuję
jankosia 23:12, 07 maj 2017

Kacha123 napisał(a)

No jak bez Was? Przecież to miejsce, to przede wszystkim Wy!

Podpinam się. Nadrobiłam zaległości wątkowe u ciebie i nic mądrzejszego bym nie wymyśliła Wesoło tu u ciebie tak przy okazji
nawigatorka 07:20, 08 maj 2017

Wiolka5_7 napisał(a)
dziękuję
nie ma sprawy
nawigatorka 07:21, 08 maj 2017

jankosia napisał(a)

Podpinam się. Nadrobiłam zaległości wątkowe u ciebie i nic mądrzejszego bym nie wymyśliła Wesoło tu u ciebie tak przy okazji
wszyscy odreagowują frustracje pogodowa
AniMa 09:16, 08 maj 2017

Asiu śliczne rodki, pomocy przy pracach zazdroszczę Łacina w wykonaniu Twojego eMa????niemożliwe ona przeważnie jest oznaką, że się dopiero zaczyna doceniać ciężką pracę innych
Nie ma mnie ostatnio za dużo bo zbyt wiele spraw chce ogarnąć...ponarzekam ale najbardziej to mi pogoda przeszkadza w realizacji planów.
Buziaki
nawigatorka 09:43, 08 maj 2017

AniMa napisał(a)
Asiu śliczne rodki, pomocy przy pracach zazdroszczę Łacina w wykonaniu Twojego eMa????niemożliwe ona przeważnie jest oznaką, że się dopiero zaczyna doceniać ciężką pracę innych
Nie ma mnie ostatnio za dużo bo zbyt wiele spraw chce ogarnąć...ponarzekam ale najbardziej to mi pogoda przeszkadza w realizacji planów.
Buziaki
lacina to az nie wiesz to elegancki facet jest i wymowny w kulturalnych słowach potrafi być
A to prac Cię tak zajmuje? A jak Komunia?
O pogodzie nic już nie mówię... napisz. Czy chciałabyś te sadzonki ID
beta 10:14, 08 maj 2017

Cześć grubość blatu to 3.50 cm
anna_t 11:06, 08 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
jakby wszystkie padły to bym nawet nie marudziła bo nie wiem jak to się stało ze rodki u siebie mam

Dokładnie takie same mam ostatnio spostrzeżenia.. rodki to nie moja liga
kasja83 20:34, 08 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
pakowny nie wiem tylko jak na alkohole zarobić bo widzisz ze tu już się impreza rozkręca. U nas znów leje... ale czasem dobrze bo trzeba tez inne rzeczy robić a czasem tylko deszcz powstrzymuje

Alkohole to może domowej destylacji zatem?