Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

ren133 09:06, 08 wrz 2017

nawigatorka napisał(a)
pierwszy eM oglądał i przerwał z nudy o drugim tez słyszałam

Widzę, że u Ciebie serialowo ... a propos breaking bad ... uważam, że dobry jest ... spróbuj Ty obejrzeć Homeland nie znam
AngelikaX 09:07, 08 wrz 2017

MirellaB napisał(a)
W B też widziałam nową dostawę cebulowych

Ja się nawet skusiłam... znów
magnolia 10:18, 08 wrz 2017

pale trzcinnikow chcesz czy już nie? oczywiście nie jestem na bieżąco, nic nie wiem co i jak. I gdzie ostatnie fotki są?
nawigatorka 20:38, 08 wrz 2017

ren133 napisał(a)

Widzę, że u Ciebie serialowo ... a propos breaking bad ... uważam, że dobry jest ... spróbuj Ty obejrzeć Homeland nie znam
sluchamlam jednym uchem gdy eM oglądał i tez mnie nie zaabsorbowal
nawigatorka 20:39, 08 wrz 2017

AngelikaX napisał(a)

Ja się nawet skusiłam... znów
ja mam plan mały na ten rok i poczekam na wyprzedaże
nawigatorka 20:41, 08 wrz 2017

magnolia napisał(a)
pale trzcinnikow chcesz czy już nie? oczywiście nie jestem na bieżąco, nic nie wiem co i jak. I gdzie ostatnie fotki są?
martus pewnie ze chce kochana jesteś ze pamiętałam ostatni pas mamy zamiar zacząć w tym roku będą jak znalazł daj znać na priv kiedy co i jak.
A ostatnie fotki były tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=3137&quoted_post_id=2889027
magnolia 21:13, 08 wrz 2017

warto było domagać się lokalizacji gorek! Śliczne są,pokazują naprawdę piękny ogród.
jak dojdą do trzcinnika dam Ci znać, i jak się wezmę za bary z nim. Dopiero wczoraj wróciliśmy z urlopu, dziś jeszcze w szoku- wyjechaliśmy w czasie leniwego lata, a wracamy w jesien z ludzmi co juz nie pamietaha wakacji. wszyscy w biegu, w korkach i z marsem na czole
magnolia 21:14, 08 wrz 2017

lokalizacji fotek, nie gorek. telefon się swoje
nawigatorka 22:06, 08 wrz 2017

Ech (jak to się pisze?) nawet nie wiesz jaki uśmiech wywołała na mojej twarzy. Buziaki Ci za to i za to ze napisałaś kiedyś ze te pasy to super i odważny pomysł bo dodało mi to odwagi telefon masz jakbyś dotarła do trzcinnika to daj znać
Ten tydzień bardzo niewakacyjny wiec nie dziwie się ze trudno się idnalezc. Pogoda nie ta, szkoła, przedszkole i decyzje od koloru podeszwy butów przez ubezpieczeniowa, wyprawki, dojazdy, zebrania plany lekcji i plany życia wszystkich domowników... po jelitówke, grzybobranie, imprezy rodzinne, prace... przynajmniej u mnie było gorąco oby się zaraz uspokoiło i weszło na właściwe tory i u Ciebie tez oczywiście
polinka 23:11, 08 wrz 2017

Jeszcze raz Navi wielkie podziękowania za pomoc przy podziękowaniach dla gości, za wszystkie rady i wskazówki!!!
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile radości i wzruszeń mi dostarczyłaś...Mam nadzieję, ze jutro taką radość zobaczę na twarzach naszych gości po rozpakowaniu kopert