Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AgataP 10:04, 07 lis 2017

kasja83 napisał(a)

Masz rację...widzę, że wszystkich jakoś wywiało.
Jak będę w okolicy chętnie się zgłoszę na grzanie tyłkaCo do szału świątecznego...czekam na reklamę Coca-Coli-świąteczny pociąg oznacza dla mnie ewidentnie, że Christmas are coming;-D

Jakbyś nie zauważyła to świąteczna reklama coca coli poszła już wczoraj... jak dla to mnie to porażka, w marketach też już świątecznie... po 2 miesiącach słuchania kolęd i oglądania takich wystaw będę miała odruch wymiotny na samą myśl o świętach.
ivo 10:04, 07 lis 2017

Asia mało Cię - zdradź co tam działasz bo w sen zimowy to Ty na pewno nie zapadłaś
nawigatorka 12:11, 07 lis 2017

AgataP napisał(a)

Jakbyś nie zauważyła to świąteczna reklama coca coli poszła już wczoraj... jak dla to mnie to porażka, w marketach też już świątecznie... po 2 miesiącach słuchania kolęd i oglądania takich wystaw będę miała odruch wymiotny na samą myśl o świętach.
no co Wy? na mnie już nie robi to wrażenia. nawet uważam że naszej narodowosci przyda się zwiększona dawka tego co daje radość
nawigatorka 12:13, 07 lis 2017

ivo napisał(a)
Asia mało Cię - zdradź co tam działasz bo w sen zimowy to Ty na pewno nie zapadłaś
Wiesz mam dużo pracy: sesje atrgi itp. ale tak najbardziej do pisania zniechęca mnie cisza na fum. jakoś tu smutno i wielu fajnych osób nie ma.
a ogrodowo robię jedzonko dla ptaków czekam na traktor i orkę ale trochę jest za mokro. kupiliśmy krawęzniki no ostatni pas i jeszcze w tym roku mają się pojawić i planujemy oświetlenie. jestesmy na etapie wycenienia lamp. o snie nie ma mowy a jak Twoja betoniarka?
Kasya 12:25, 07 lis 2017

też pochwalę ławeczki
siadasz na nich czy raczej ozdoba ?
magnolia 13:36, 07 lis 2017

nawigatorka napisał(a)
miałam pokaząc ławki. i choć SS już bez liści to musicie je sobie wyobrazić w tle
nogi zespawane, pomalowane, zabetonowane dlatego to troche trwała. stojaki oczywiście takie jak przy korycie.
druga ławka jeszcze w nieładzie bo krawężnik przed nią dojdzie i teren bedzie podwyzszony dlatego taka wysoka się zdaje.
ławki stanęły na końcach biegów ścieżek tak by te dokąś prowadziły

ale surówa!!!! taką lubię
magnolia 13:38, 07 lis 2017

bombek jeszcze nie wyjmujcie, ja jeszcze dumam nad cebulkami, bo jakoś się nie nasadziłam.
A Ty sadziłas coś w swoje łany?

kasja83 13:58, 07 lis 2017

AgataP napisał(a)

Co Ty....ja mało telewizyjna jestem.Bardziej na necie młócę seriale.
kasja83 14:00, 07 lis 2017

nawigatorka napisał(a)
Wiesz mam dużo pracy: sesje atrgi itp. ale tak najbardziej do pisania zniechęca mnie cisza na fum. jakoś tu smutno i wielu fajnych osób nie ma.
a ogrodowo robię jedzonko dla ptaków czekam na traktor i orkę ale trochę jest za mokro. kupiliśmy krawęzniki no ostatni pas i jeszcze w tym roku mają się pojawić i planujemy oświetlenie. jestesmy na etapie wycenienia lamp. o snie nie ma mowy a jak Twoja betoniarka?

Asia Wy pod swoje krawężniki dużo dajecie betonu??Mój chłop też miał ochotę na orkę-ale też mokro.Jakiś dren trzeba przy robotach ziemnych machnąć-bo woda w butach chlupocze.
AniMa 14:22, 07 lis 2017

nawigatorka napisał(a)
dzieli kaśka wiesz jakbyś chciała pogrzać tyłek to zapraszam. Niesamowite dziś iż 20 postów w powiadomieniach. Normalnie szok
Może najbliższe święta cos rozruszaja bo giełdy już świąteczne

Zakupiłam sobie aż 2 sztuki takich jak te po prawej na środku
Boskie Na razie udają karczocha w kielichach