Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 23:30, 18 sie 2015

Ja w sprawie donic z pierwszej strony ja myślałam że ty je kupiłaś wcale nie widać różnicy o a co planujesz w donicach sadzie na jesień? ja w tamtym roku widziałam fajne zestawienie tzn wrzosy , kapusta fioletowa ozdobna, mini chryzantemy i do tego tzw mrozyi chyba coś takiego posadzę nawet uda się w fiolecie, a lubisz fiolet nie
siakowa 08:00, 19 sie 2015

Konieczki napisał(a)
No ale przy tych słonikach to się narobiłaś trochę. Już do Ciebie nie będę wchodzić bo będę się leczyć na serce...
Ps. W niedzielę wyciągnęłam rodzinę na Wzgorze i podziwiałam kwiatki Miałam cholerna ochotę skubną jeżówkę i sobie posadzic u sibie ale nie miałam odwagi a poza tym tłumy... Zawsze zwracałam uwagę na zabytki

ja będac w opolu w Zoo tez na zwierzęta nie patrzyłam tylko na pięknie skomponowane rośliny
siakowa 08:00, 19 sie 2015

pokój świetny, słoniki też i chyba je juz kiedyś widziałąm u Ciebie
Konieczki 08:02, 19 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Obiecune juz jic nie wklejać tylko nie uciekaj proszę jeśli wiesz ze się nameczylam to coś o szyciu musisz wiedzieć przyznaj się

Zastanawiałam się chwilę o jakim Wzgórzu piszesz-jeszcze kwitną? Ja w górach tez widziałam same.... Jarzmianki

Kwitną jeszcze siostra mi mówiła że w tym roku ten ogród powstał , ja wcześniej nie zwracałam uwagi na kfiatki.
O szyciu trochę wiem - całe studia przełaziłam w spódniczkach szytych przez siebie a i nawet jedną uszyłam z Burdą
nawigatorka 08:04, 19 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Ja w sprawie donic z pierwszej strony ja myślałam że ty je kupiłaś wcale nie widać różnicy o a co planujesz w donicach sadzie na jesień? ja w tamtym roku widziałam fajne zestawienie tzn wrzosy , kapusta fioletowa ozdobna, mini chryzantemy i do tego tzw mrozyi chyba coś takiego posadzę nawet uda się w fiolecie, a lubisz fiolet nie

Dobre pytane co planuje. W największej przed wejściem mam terz kule bukszpanowa+eweresty+bluszcz i to chyba zostawię-jedynie hosty wymienię na coś? Na co nie wiem ale na pewno nie wrzosy bo mi umierają i nie będę więcej z nimi ryzykowala. Ale muszę coś wymyślić bo na tarasie jeszcze mam donice a w nich aktualnie trawy. A te mrozy to cała zimę przeżyją?
Filet w ogrodzie może być u mnie ale wole biały
nawigatorka 08:05, 19 sie 2015

siakowa napisał(a)

ja będac w opolu w Zoo tez na zwierzęta nie patrzyłam tylko na pięknie skomponowane rośliny

To objaw tej samej choroby co chodzeniebpobpowrocie z wakacji z latarka.
Konieczki 08:05, 19 sie 2015

siakowa napisał(a)

No to polecam krakowskie ZOO - szata roślina jest przepiękna, różaneczniki i azalie cudniaste - ale mają wyśminite warunki - Lasek Wolski
nawigatorka 08:05, 19 sie 2015

siakowa napisał(a)
pokój świetny, słoniki też i chyba je juz kiedyś widziałąm u Ciebie

Slonikinpokazane jeszcze raz bo Edzia pytala.dziekuje
nawigatorka 08:06, 19 sie 2015

Konieczki napisał(a)

Kwitną jeszcze siostra mi mówiła że w tym roku ten ogród powstał , ja wcześniej nie zwracałam uwagi na kfiatki.
O szyciu trochę wiem - całe studia przełaziłam w spódniczkach szytych przez siebie a i nawet jedną uszyłam z Burdą

A widzisz dobre miałam przeczucie
nawigatorka 08:08, 19 sie 2015

Konieczki napisał(a)

No to polecam krakowskie ZOO - szata roślina jest przepiękna, różaneczniki i azalie cudniaste - ale mają wyśminite warunki - Lasek Wolski

Czyli musze powiedzieć rodzinie ze do zoo chce jechać