Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

ren133 12:32, 21 gru 2017

Asia bijesz rekordy z dekoracjami!!!!!! ... bardzo spodobało mi sie określenie miazga na to co stworzyłaś w tym roku ... jesteś the best
nawigatorka 12:41, 21 gru 2017

amelia_b napisał(a)
spryciula
ale już we frędzelkach kazda igiełką układana osobno
nawigatorka 12:45, 21 gru 2017

effka napisał(a)

Nawi jesteś bez dwóch zdań. Co z tego, że ktoś a papier jak nie ma tego czegoć, tego "drygu" jak to się potocznie mówi. Osobiście bez mrugnięcia okiem zchciałabym, żebyć dekorowała mój ślub (gdyby nie to, że jestem już 10 lat po ślubie )
Rozumiem, że zajmujesz się dekoracją na codzień? Wspaniała praca, zazdroszczę

P.S. Przez Ciebie zaczęłam nieśmiało coś sama dziergać, wianki, ozdoby świąteczne, wczoraj nawet sama lniane kokardy robiłam ;p

Dekoracjami ślubnymi się imam ale na razie się rozkręcam i uczę a dekoracje prywatne to moje poletko doswiadczalne sama bym teraz slub sobie udekorowana ale tez jestem po
Ciesze się gdy innych nakręcam w ten sposób. I mam nadzieje ze daje to tyle radochy co mi
nawigatorka 12:45, 21 gru 2017

ren133 napisał(a)
Asia bijesz rekordy z dekoracjami!!!!!! ... bardzo spodobało mi sie określenie miazga na to co stworzyłaś w tym roku ... jesteś the best
oj dzieki wielkie buziaki
eVka 15:25, 21 gru 2017

nawigatorka napisał(a)

Dekoracjami ślubnymi się imam ale na razie się rozkręcam i uczę a dekoracje prywatne to moje poletko doswiadczalne sama bym teraz slub sobie udekorowana ale tez jestem po
Ciesze się gdy innych nakręcam w ten sposób. I mam nadzieje ze daje to tyle radochy co mi

Oj daje daje, choć mam dwie lewe ręce
nawigatorka 15:37, 21 gru 2017

effka napisał(a)

Oj daje daje, choć mam dwie lewe ręce
moze okazać się ze wcale nie
lindsay80 15:40, 21 gru 2017

Mowę mi odebrało, jak co roku Twoje świąteczne dekoracje jakby z innego wymiaru!
Podziwiam za te pomysły co masz w głowie, aż żałuję, że ja mam wszędzie sufity podwieszane i nie mogę skraść tego pomysłu z choineczkami nad stołem Mega!
Gratuluję kursu!
nawigatorka 15:42, 21 gru 2017

lindsay80 napisał(a)
Mowę mi odebrało, jak co roku Twoje świąteczne dekoracje jakby z innego wymiaru!
Podziwiam za te pomysły co masz w głowie, aż żałuję, że ja mam wszędzie sufity podwieszane i nie mogę skraść tego pomysłu z choineczkami nad stołem Mega!
Gratuluję kursu!
edyto ale nasz sufit tez podwieszany. Tym łatwiej hak wkręcisz tyle ze nie można przesadzić bo wiadomo ze to gk. A Myslalm ze moje tegoroczne dekoracje takie klasyczne a tu proszę kosmiczne nawet buziaki
Pszczelarnia 15:51, 21 gru 2017

Zakończeniem tych choinek z wierzchołków pędów mogą być kapturki z "grubych" żołędzi. Są takie szerokie.
siakowa 18:15, 21 gru 2017

Mam pytanie pamiętasz jak. Ci długo wytrzymał amarylis po zakwitnieciu?