Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Monia81 08:13, 21 gru 2017

Asiu zdolniacha z Ciebie bukiety piękne, a dekoracje świąteczne mistrzostwo światamasz talenta życzę wesołych, spokojnych świąt
nawigatorka 08:32, 21 gru 2017

Kasia_CS napisał(a)
No nieee, czuję się zastrzelona! Ty to masz pomysły!! ten las jest boski!!! mega wyobraźnię masz
bardzo dziekuje
nawigatorka 08:33, 21 gru 2017

Konieczki napisał(a)
...brak mi slow....tak pieknie....
Jak Ty to robiesz ze za kazdym razem Twoje dekoracje sa jeszcze lepsze noz poprzednie? Masz potencjal babo...
Usciski i pieknych swiat
tylko co zrobie za rok? Jakieś zaczątki pomysłów są ale nie moge was zawieść a to wysoko zawieszona poprzeczka
nawigatorka 08:34, 21 gru 2017

Gabisia napisał(a)
Asiu, dekoracje MIAZGA! Te małe choineczki to hit - muszę je zrobić w przyszłym roku Wesołych Świąt!
choineczki polecam trochę trzeba się naskrecac ale fajne są zreszta te do prezentów i nakrycia stolow nielatwiejsze
nawigatorka 08:35, 21 gru 2017

amelia_b napisał(a)
to jakieś długie te igiełki były, a myślałam że to żarnowiec
choinki to same czubki pędów odwrócone do gory nogami. Na jedna choinkę to 2-3 takie pedy
nawigatorka 08:36, 21 gru 2017

amelia_b napisał(a)
dekorację wstawłaś ale dzięki temu mnie zmotywowałaś do roboty, dzięki za inspirację z frędzelkami, już mini girlanda w oknie wisi, choinka ubrana luz
a ja już myślałam ze cos chlapnęłam fajnie ze zmotywowalam
nawigatorka 08:37, 21 gru 2017

effka napisał(a)
Nie będę oryginalna, REWELACJA!!!! Masz świetne pomysły, jesteś profesjonalną dekoratorką!
teraz to mnie zawstydziłam myslisz ze jestem? Bo chialabym być (w zasadzie zawodowo jestem) ale samouk ze mnie papierów na to nie mam
nawigatorka 08:38, 21 gru 2017

Monia81 napisał(a)
Asiu zdolniacha z Ciebie bukiety piękne, a dekoracje świąteczne mistrzostwo światamasz talenta życzę wesołych, spokojnych świąt
tyle dobrych słów... Dziekuje wszystkiego dobrego i dla Ciebie
amelia_b 10:04, 21 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
choinki to same czubki pędów odwrócone do gory nogami. Na jedna choinkę to 2-3 takie pedy
spryciula
eVka 10:05, 21 gru 2017

nawigatorka napisał(a)
teraz to mnie zawstydziłam myslisz ze jestem? Bo chialabym być (w zasadzie zawodowo jestem) ale samouk ze mnie papierów na to nie mam

Nawi jesteś bez dwóch zdań. Co z tego, że ktoś a papier jak nie ma tego czegoć, tego "drygu" jak to się potocznie mówi. Osobiście bez mrugnięcia okiem zchciałabym, żebyć dekorowała mój ślub (gdyby nie to, że jestem już 10 lat po ślubie )
Rozumiem, że zajmujesz się dekoracją na codzień? Wspaniała praca, zazdroszczę

P.S. Przez Ciebie zaczęłam nieśmiało coś sama dziergać, wianki, ozdoby świąteczne, wczoraj nawet sama lniane kokardy robiłam ;p