wisteria zakwitnie...tak mysle choć długo sie wpatrywałam w zdjecia zeby to dojrzec ...kolor kwiatów biały? ...wąchaj koniecznie
w pierwszych latach moze zakwitnac po liściach ....fioletowa u mnie jeszcze nigdy nie kwitła przed liscmi ...zawsze po i dlatego najmniej ja lubie ....w sierpniu zdarza sie ze powtarza kwitnie w gaszczu liści i zazwyczaj jest ono symboliczne
ale ja nie o tym chciałam ...w tym zwirku i korze nie rosna ci chwasty ? bo ja w tym roku mama jakąś plagę ...nie wiem co sie dzieje ...ale chwaścior u mnie zapyla i nie umiem za nim nadarzyć
kupulam dwie białe. Choc jedna miała już rozmazana etykietę i jeśli będzie różowa to będę ja reklamować i obrywać kwiaty na kwiatach w zasadzie mi wogole nie zależy
Chwasty mam pojedyncze i to ewidentne nasiane z góry bo płytko ukorzenienie. Ale maleństwa takie. Ale warstwa kamieni to min 10 cm. W korze chwastów mam sporo choc coraz mniej. Wyrywam cierpliwie i daje to efekty. Ale warstwa ściółki tężejący zacna.
życze powodzenia w obrywaniu kwiatów wisterii....cos nowego i niespotykanego dla mnie taki pomysł ....o wykonaniu nie wspomnę ale u ciebie nic nie jest oczywiste i przewidywalne)
różowa jak sie otworzy to mocno bieleje ...ale mgiełka różu zostaje zwłaszcza z daleka najładniejsza jest rózowa)) ...biała tez mam ...fioletowa najsłabsza gdyby to było takie proste wymieniłabym ja na rózową
a jesli chodzi o chwasciska to chyba mam pecha i wspaniałe sasiedztwo ...bo tych nasianych mam ile kto chce
Mowę mi odjęło...pasy trzcinnika to jest strzał w 1000000!!!
Navi, wielkie gratulacje za pomysł i wykonanie.
Wiedziałam, że będzie świetnie ale te dzisiejsze widoki przeszły moje najśmielsze oczekiwania.
BRAWO WY