Witaj mam sporo kamieni już nie pamietam ile wywrotek tego było ale sporo bo iwarstwę mamy sporą. Szmatę mam pod kamieniami ale tylko tam gdzie nie ma roślin czyli na ścierkach. Wokół lawendy np kamienie są na samej ziemi. Ważne by ja najpierw dobrze odchwaścić. Problematyczność w ciemnych kamieniach nie widze. Powiem nawet ze uwazam se za dużo lepsze od jasnych. Nasze kupione były bez nazwy, przypadkowo ale to chyba bazalt. Takie ciemno szare. Kulka fotek temu było je widać wokół ciurkadelka
juz Ci zimowych widoków zazdeoszcze choc przyznam ze my teraz zakochani w górach które dla Ciebie są codziennością mielismy okazje ostatnio spędzić tam znów teoche czasu i ciagle mamy wrazenie ze coraz więcej jest punktów na naszej liscie do zobaczenia fajnie
Dziekuję bardzo
A duża rabata, 30m2 w takim ciemnoszarym kamieniu myślisz, ze nie bedzie za smutna, nie będzie cielną plamą w ogrodzie ?
Nie ważna jakie ilości kupowałaś, mnie bardziej kolorystyka interesuje .
swietna teawka super ze robilas nalewko z wisni ja swego czasu z aronii i z liscmi wisni robilam pychotka w tym roku swojskie winko z czeresni i czerwonej porzeczki
Tu masz choćby powierzchnie większa od 30 m2 i to bez nasadzeń (i w trakcie deszczu wiec ciemniejsze niż na sucho)a to jedynie jeden z mniejszych fragmentów. Wszystko zależy jak bardzo kamienie zarobisz w zieleni. Trzeba tylko poczekac a z rośliny podrosną. Kolor ciemny to kolor ziemi zatem mniej rzuca się w oczy nią zaraza po oczach biała Marianna
Ciemne kamienie tworzą super tło wg mnie