Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:48, 04 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
W hałupie masz cudny dizajn oj uwielbiam

dizajn w chałupie - podoba mi się ale to tylko lampa;D
jazzy 20:53, 04 wrz 2015

Lampa super mega industrialno-loftowa Aj lajk

To pokaż chociaż łazienki, kuchnię...
lojalna_ 20:55, 04 wrz 2015

Na tej fotce widac o wiele wiecej niz tylko lampa ()
nawigatorka 21:01, 04 wrz 2015

jazzy napisał(a)
Lampa super mega industrialno-loftowa Aj lajk

To pokaż chociaż łazienki, kuchnię...

Nie odpuszczacie? łazienki loftowe nie są więc nie ma co pokazać. A swoja kuchnie lubię, więc jak będzie posprzątane to coś cykne

Dzieki za komplementa
nawigatorka 21:02, 04 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Na tej fotce widac o wiele wiecej niz tylko lampa ()

tak jeszcze jedyne drewno w naszym domu - stopnie schodów do wymiany... albo choc przemalowania... brrr...
Loosiuu 21:03, 04 wrz 2015

Załóżcie wątek z poradami jak zrobić betonowe elementy małej architektury, bo już się gubię

Lampa wyszła świetnie
nawigatorka 21:05, 04 wrz 2015

Loosiuu napisał(a)
Załóżcie wątek z poradami jak zrobić betonowe elementy małej architektury, bo już się gubię

Lampa wyszła świetnie

Dzieki Filip a jest taki wątek DIY. tam też były pokazane kule i świeczniki m.in. dawno mnie tam nie było.
lojalna_ 21:07, 04 wrz 2015

Nie kryklej kobieto bo to super wyglada , schody maluj a reszta sie prezentuje jak niezly loft
amelia_b 21:38, 04 wrz 2015

Luki napisał(a)
Jeżeli chodzi o fugę do mieszanki to dodałem tylko raz przy jednej próbie i nie podobał mi się odcień bardzo ciemno wyszło, dałem taki naturalny niebieski kolor i to odrobinę. Wszystkich próbek robiłem około 10

O szybie też myślałem bo efekt praktycznie byłby identyczny jak na tych gotowych za duże pieniądze, ale problem pojawił się przy dużych płytach bo dośc cienka warstwa mieszanki kleju i cementu nie zawsze chciała idealnie się złączyć z szybką, a próbowałem z szybą ok 40x50, a folia jednak jest bardziej elastyczna, niestety ma też swoje minusy. gdybym robił jeszcze raz na pewno wyszły by mi gładsze i nie popełniłbym błędu przy impregnacji bo robiłem to na raty i są delikatne różnice w odcieniu.

Amelka napisała, że nie ma różnicy między robionymi a gotowymi płytami... oj bardzo się tutaj nie zgodzę bo nawet jak perfekcyjnie byłby wykonane, płyty z gładkiej formy z betonu architektonicznego są nie do podrobienia co nie zmienia faktu, że robione też są fajne

No i niestety z jedną rzeczą się zgodzę... prostota obecnie jest w cenie

Łukaszku dla mnie nie ma różnicy,no chyba że bym miała płytę i tynk w jednym miejscu mi ścianę 25 m wycenił z płyt na ponad 8 tys. Ostatecznie zrobiam z kamienia naturalnego za ponad 3 tys,mówię o materiałach bo mąż kleił sam znajomi robili coś na wzór płyt z tynku,koszt koło 600 zł,a super wyglądał,miał łączenia jak płyty masz rację prostota jest w cenie
AlKa 21:54, 04 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)

bawię się raczej fakturami niz kolorami - mam kawałek białej cegły z odzysku, planuje beton, i mini ściankę z panelami 3d w WC tez handmade. Kolor tylko u Córek.

Panele 3d sama zrobiłaś ?
Pokłony normalnie, przymierzałam się do wykorzystania u siebie w sypialni ale cena mi się nie podobała i póki co nie ma.