Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:12, 24 lis 2015

ren133 napisał(a)

A mogłabyś jakiś rysunek maznąć? ... bo jakoś nie kumam ... wgłebnik, obok stól i pergola
U ciebie to można oczopląsu dostać i ... w zależności od humoru albo dajesz kopa do działania albo człowiek się załamuje, że tak mało potrafi i tak niewiele zrobił
Pierniki tez planuję w sobotę ... tylko dobry miód muszę zakupić
Pozdrawiam

ale to od mojego czy Twojego humoru zalezy a co ja takiego zrobiłam - to Ty masz wglębnik, a ja tylko dziure z betonem

A co to wgłębnika z pergolą na raz mieć nie mozna? zarcik taki - juz wyjaśniam. Fotka może pomoże. wglębnik wykopany jest przed serbami (tam gdzie wielki brak darni-tu jeszcze dzioury nie było).
A pergola ma stanąć na tym łysym placu między miskantami i lipami. Pod pergolą ma być stół itp i po 2/3 stopniach ma się schodzić do wgłębnika z ławkami i paleniskiem.
nawigatorka 21:13, 24 lis 2015

amelia_b napisał(a)
No wiesz co,to co to za ciasto? Dasz radę wytrzymać?

pierniki
amelia_b 21:25, 24 lis 2015

Tyle to zdążyłam wyczytać ja w sprawie pergole się nie wypowiem bo nie wiem,fajne inspirację,nowoczesne a co do pnącza to może wisteria w maju kwitnie
nawigatorka 21:28, 24 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Tyle to zdążyłam wyczytać ja w sprawie pergole się nie wypowiem bo nie wiem,fajne inspirację,nowoczesne a co do pnącza to może wisteria w maju kwitnie

ale to bardzo ekspansywne pnącze, a wlaściwie z czasem drzewo... potrzeba czegoś delikatniejszego raczej
amelia_b 21:30, 24 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

ale to bardzo ekspansywne pnącze, a wlaściwie z czasem drzewo... potrzeba czegoś delikatniejszego raczej
Jak wygooglałam w między czasie to też tak pomyślałam,na pewno znajdziesz coś cudownego
ren133 22:06, 24 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

ale to od mojego czy Twojego humoru zalezy a co ja takiego zrobiłam - to Ty masz wglębnik, a ja tylko dziure z betonem

A co to wgłębnika z pergolą na raz mieć nie mozna? zarcik taki - juz wyjaśniam. Fotka może pomoże. wglębnik wykopany jest przed serbami (tam gdzie wielki brak darni-tu jeszcze dzioury nie było).
A pergola ma stanąć na tym łysym placu między miskantami i lipami. Pod pergolą ma być stół itp i po 2/3 stopniach ma się schodzić do wgłębnika z ławkami i paleniskiem.

... no przecież, że od mojego ... no co Ty?
Jak Cię zdązyłam poznać to we wgłebniku zasiądziesz szybciej niż ja
A ten pomysł z pergolą (mnie przypadła do gustu wersja nr 1) bardzo mi się podoba A jakie masz wymiary pergoli i wgłębnika?
nawigatorka 22:23, 24 lis 2015

ren133 napisał(a)

... no przecież, że od mojego ... no co Ty?
Jak Cię zdązyłam poznać to we wgłebniku zasiądziesz szybciej niż ja
A ten pomysł z pergolą (mnie przypadła do gustu wersja nr 1) bardzo mi się podoba A jakie masz wymiary pergoli i wgłębnika?

to sie dopiero zobaczy kto pierwszy
ale ja nie o pergolę a o pnacze pytam
wgłębnik ma 4x4,5 metra
plac 7 x 4,5 metra
a pergola bedzie miała ok 5 x 3 m
siakowa 07:40, 25 lis 2015

trafiłam ostatnio na bardzo ciekawy profil na FB
nawigatorka 08:06, 25 lis 2015

siakowa napisał(a)
trafiłam ostatnio na bardzo ciekawy profil na FB

Taaaak? I co zakolegowalas sie?
siakowa 08:13, 25 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Taaaak? I co zakolegowalas sie?

nie, nie jestem aktywna na FB, jedynie biernie podglądam ale zapamiętałam gdzie co i jak