Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 17:35, 10 gru 2015

lojalna_ napisał(a)
Jakie one cudne są

Nie dobijaj mnie.
magnolia 17:38, 10 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Nie dobijaj mnie.

ciesz się łobuzie, nie jęcz.
Siądź czasem, wyleź ze swojego kołowrotka, to się zachwycisz nimi ( wiem że się zachwycasz, ale pewnie w biegu, miedzy siatami a praniem)
kasia_w 17:40, 10 gru 2015

bardzo ładne umywalki
Margo 17:41, 10 gru 2015

Dzieci - z nimi ciężko, bez nich jeszcze gorzej. Moje potworki tez potrafią za skórę zajść, ale i tak marzy mi się taki maluszek, tylko za stara juz jestem . Młodsza ma 4 latka i jeszcze taki słodziak do przytulania, ale już różki pokazuje, starsza 8 latka to pyskacz i fochliwa się robi. Na razie da się opanować, ale będzie coraz trudniej...
Twoje wyglądają jak uosobienie niewinności nawet jak broją
Sebek 17:45, 10 gru 2015

kasia_w napisał(a)
bardzo ładne umywalki

A widziałaś u Asi coś brzydkiego?
Istne Stepford!
polinka 17:46, 10 gru 2015

Asiu na gorąco i ze łzami w oczach chciałam Ci podziękować za pierniki! W jednej chwili powróciły wspomnienia z dzieciństwa, zapach, smak ciasta jest dokładnie taki jak 20 lat temu gdy piekłam pierniki z mamą...

Nie lubię świąt ale kocham przygotowania i wszystkie łzy,które temu towarzyszą.
DZIĘKUJĘ!!
Iwk4 17:51, 10 gru 2015

Czytam codziennie. Zachwycam się wszystkimi pomysłami tu znalezionymi, podobajæ mi się. W drugim życiu też stworzę takie nowoczesne klimaty w prostym stylu.
A w tym życiu powiem tylko, że mój najmłodszy ma już 12 lat i ostatnio powiedział, że ma fochy, bo dojrzewa
Przeżyłam już dojrzewanie trzech pozostałych. I chyba nie zależy to tak do końca od wieku kalendarzowego.
Moja 21-letnia córka nadal jak co powie, to włazi mi w pięty Wczoraj było znowu spięcie.
12- latek wczoraj podsumował: Moja siostra jest niepoważna. Zaraz poczułam się lepiej. Bynajmniej nie poczułam się, jak wyrodna matka.
nawigatorka 17:59, 10 gru 2015

magnolia napisał(a)

ciesz się łobuzie, nie jęcz.
Siądź czasem, wyleź ze swojego kołowrotka, to się zachwycisz nimi ( wiem że się zachwycasz, ale pewnie w biegu, miedzy siatami a praniem)

Do jeczenia mi jeszcze daleko.kazdy ma czasem trudny dzien.ja mam raz na kilka lat.nie mam zwyczaju narzekac nigdy.ale dzis brak mi tego wyjscia z kołowrotka-cos drzwi nie moge znalezc
nawigatorka 18:00, 10 gru 2015

kasia_w napisał(a)
bardzo ładne umywalki

Własne je myje
nawigatorka 18:01, 10 gru 2015

Margo napisał(a)
Dzieci - z nimi ciężko, bez nich jeszcze gorzej. Moje potworki tez potrafią za skórę zajść, ale i tak marzy mi się taki maluszek, tylko za stara juz jestem . Młodsza ma 4 latka i jeszcze taki słodziak do przytulania, ale już różki pokazuje, starsza 8 latka to pyskacz i fochliwa się robi. Na razie da się opanować, ale będzie coraz trudniej...
Twoje wyglądają jak uosobienie niewinności nawet jak broją

Moje obie rogate ale kazda inaczej.to dobre aktorki sa