Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

Margarete 00:23, 11 gru 2015

Sebek napisał(a)

No widzę, że pod kolor płytek dobrana, już się tak nie chwal

Dobre dobre Sebek

A tak nawiasem mówiąc to zobaczycie drogie nasze ogrodowiskowe mamy maluchów i nastolatków, poczwarek i innych form rozwojowych że ten czas tak szybko leci i za moment wasze maluchy czy poczwarki staną obok was jako dojrzali, samodzielni ludzie, ze swoimi poglądami, planami i pomysłami na siebie, otoczą was ramieniem jak mój syn i patrząc na mnie z góry powiedzą z troską "mamuś nie martw się" ....i wtedy dopadają mnie tzw. uczucia mieszane bo z jednej strony duma i zadowolenie że fajnego człowieka udało mi się ukształtować, samodzielnie myślącego, odpowiedzialnego a z drugiej strony tęsknota i żal że już mnie nie potrzebuje w takim sensie jak wcześniej, wtedy z czułością wspominam te wszystkie trudne chwile, sytuacje, nerwy, a nawet konfliktowe sytuacje z przeszłości.....
Trzeba żyć chwilą i cieszyć się nią bez względu na to jaka ona jest
amelia_b 07:31, 11 gru 2015

dzień dobry Asiu, nowy dzień i nowe wyzwania, buziaki przesyłam i biorę się za robotębo mnie w końcu zwolnią i będę w domu na kanapie leżakować
nawigatorka 07:56, 11 gru 2015

Margarete napisał(a)

Dobre dobre Sebek

A tak nawiasem mówiąc to zobaczycie drogie nasze ogrodowiskowe mamy maluchów i nastolatków, poczwarek i innych form rozwojowych że ten czas tak szybko leci i za moment wasze maluchy czy poczwarki staną obok was jako dojrzali, samodzielni ludzie, ze swoimi poglądami, planami i pomysłami na siebie, otoczą was ramieniem jak mój syn i patrząc na mnie z góry powiedzą z troską "mamuś nie martw się" ....i wtedy dopadają mnie tzw. uczucia mieszane bo z jednej strony duma i zadowolenie że fajnego człowieka udało mi się ukształtować, samodzielnie myślącego, odpowiedzialnego a z drugiej strony tęsknota i żal że już mnie nie potrzebuje w takim sensie jak wcześniej, wtedy z czułością wspominam te wszystkie trudne chwile, sytuacje, nerwy, a nawet konfliktowe sytuacje z przeszłości.....
Trzeba żyć chwilą i cieszyć się nią bez względu na to jaka ona jest

Czy juz mowilam ze lubie Cie czytac? i czy muwilam ze do niedawna myslalam ze masz 25 lat?
Tak wlasnie wczoraj pisalam ze teskni sie chyba zawsze za stadium,ktore odeszlo.
Wyszlam na marude i pesymiste a ja nie z tych.po prostu wczoraj mialam pod prąd.
nawigatorka 07:58, 11 gru 2015

amelia_b napisał(a)
dzień dobry Asiu, nowy dzień i nowe wyzwania, buziaki przesyłam i biorę się za robotębo mnie w końcu zwolnią i będę w domu na kanapie leżakować

Dzien dobry.a nie chcialabys polezec
ewa004 09:44, 11 gru 2015

Moja córcia (trzecia gimnazjum )kilka dni temu przysłała mi SMS
MAMA DZIEKI ŻE JESTEŚ NORMALNA
Jak by nie zabrzmiało ucieszyło mnie
amelia_b 10:58, 11 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Dzien dobry.a nie chcialabys polezec
oj chciałabym chciała, ale poczekam jeszcze ze 3-4 lata i będę leżeć dwa lata jak męża namówię na kolejną pociechę ja jestem jedynaczką i zawsze mi się marzyła duża rodzina, wesoło jest jak się potem wszyscy na starość zjeżdżająmoże będę mieć więcej cierpliwości przy trzecim
Margarete 11:34, 11 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Czy juz mowilam ze lubie Cie czytac? i czy muwilam ze do niedawna myslalam ze masz 25 lat?
Tak wlasnie wczoraj pisalam ze teskni sie chyba zawsze za stadium,ktore odeszlo.
Wyszlam na marude i pesymiste a ja nie z tych.po prostu wczoraj mialam pod prąd.

Bywa...że rozsądek swoje a nastrój i emocje swoje....trzeba po prostu przeczekać
A co do tych 25 lat...ha, ha, ha to dzieki za komplement......chociaż opakowanie juz starsze....ale to tylko opakowanie.....to w duszy nadal 25 ...no może max 30 lat gra..

p.s. powiem ci w tajemnicy że mój syn tez tak jak ty z pierwszego rocznika który szedł do gimnazjum....więc dzieli nas pokolenie....ale mnie to zupełnie nie przeszkadza Asiu
Buziam!
Mixtoorka 13:29, 11 gru 2015

Margo napisał(a)
Młodsza ma 4 latka i jeszcze taki słodziak do przytulania, ale już różki pokazuje, starsza 8 latka to pyskacz i fochliwa się robi. Na razie da się opanować, ale będzie coraz trudniej...
Twoje wyglądają jak uosobienie niewinności nawet jak broją

O to tak jak u mnie, tylko ja po tych 2 mam już dość . Ale Twoje dziewczynki słodkie są
Mixtoorka 13:35, 11 gru 2015

ewa004 napisał(a)

kochane dziecko
nawigatorka 13:58, 11 gru 2015

ewa004 napisał(a)

Syper milo musialao Ci byc nieziemsko.wspomne to gdy kiedys corka o komorke zawola