dziekuje Olu.przyda się I Tobie zycze by nic nie stanęło na droddze Twoich planów
Plany nasadzeń chyba sie nie zmieniły. mam w zeszyciku nawet policzone ilosci potrzebnych roslin. to czego mi brakuje powinnam dostać bez problemu. raczej martwia mnie rosliny które mam, a które nie maja jeszcze swojego docelowego miejsca bo wypadły z planów np białe jeżówki i kłosownica. ale i dla nich znajde odpowiednie miejsce tylko musze pomyslec i to szybko
a z planów:
1. propozycja moja ze zmianami Magnoli - przed serbami pas Gracków, a przed nimi przeplatane annabelle, tawuła brzozolistna oraz hameln. to to miejsce i plan
2. długa rabata przed murem z molini edith Dudszus zwanej trawa z bagien i białych jarzmianek (mur będzie tam gdzie fundament)
mam też rozrysowana rabate z ławka, trawami, werbeną i perowską ale muszę jeszcze ja przymysleć, bo gdy ją planowałam nie zakładałam jeszcze pola moliniowego, któe mam nadzieje kiedys powstanie
Roślinnie nie będzie duzo pracy - raczej znów zapowiada się juz gtrzeci rok z betoniarką, piachem, poziomicą itp.