Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Luki 11:37, 15 sty 2016

Ooo taka płytka bardzo ładna u siostry podobną kładłem, fotke tego co robiłem pokaże tylko się ogarnę bo miałem załamanie czasoprzestrzeni
Tak czytam i kombinuję, a co gdyby tak obsadzić dwie skarpy seslerią jesienną i lawendą, marketową Vivą... trzeba przemyśleć.
Życzę zdrówka, na samą myśl o jelitówce słabo mi się robi, u mnie procentowe ziółka dobrze działają, ale wiadomo dziecku się tego nie poda. Zdrówka.
nawigatorka 11:54, 15 sty 2016

Luki napisał(a)
Ooo taka płytka bardzo ładna u siostry podobną kładłem, fotke tego co robiłem pokaże tylko się ogarnę bo miałem załamanie czasoprzestrzeni
Tak czytam i kombinuję, a co gdyby tak obsadzić dwie skarpy seslerią jesienną i lawendą, marketową Vivą... trzeba przemyśleć.
Życzę zdrówka, na samą myśl o jelitówce słabo mi się robi, u mnie procentowe ziółka dobrze działają, ale wiadomo dziecku się tego nie poda. Zdrówka.

Czekam zatem na fotke cegly Twojej.a robiles juz fuge?

Zalamanie czasoprzestrzeni...podoba mi sie

Standardowo sesleeia z szalwia łączona.lawenda tez niby ok tylko nie wiem jak jej poduch (w koncu 3/4 roku nie ma kwiatow) wy sie wpisały w taka zwiewna trawe.hmmm...

Ja na bule brzucha stosuje (oczywiscie u doroslych) orzechowke.ale jesli chodzi o wirus to chyba by i ona nie pomogla.dzieki
kasia_w 12:18, 15 sty 2016

U mnie i rota wirus noro wirus szaleje ostro. Synek miał 39,7 stopni gorączki, Okropna noc, myślałam że zwariuję
nawigatorka 14:05, 15 sty 2016

kasia_w napisał(a)
U mnie i rota wirus noro wirus szaleje ostro. Synek miał 39,7 stopni gorączki, Okropna noc, myślałam że zwariuję

Brzmi powaznie.moja corka odzyskala juz kolory ale wymeczona dalej.u nas zazwyczaj wszystko bez lekarza da sie przejsc.oby ta noc dla nas byla zatem lepsza
kasia_w 14:20, 15 sty 2016

będzie lepiej, skoro już lepsza córa jest. Przeszliśmy już wiele wirusów jelitowych, ale tym razem, mimo 12 letniego stażu "matczynego", wezwałam lekarza. Obyło się bez szpitala dzięki Bogu.
nawigatorka 14:52, 15 sty 2016

kasia_w napisał(a)
będzie lepiej, skoro już lepsza córa jest. Przeszliśmy już wiele wirusów jelitowych, ale tym razem, mimo 12 letniego stażu "matczynego", wezwałam lekarza. Obyło się bez szpitala dzięki Bogu.

To dobrze ze w domu.moja corka wlasnie sobie sucha bulke zazyczyla.zobaczymy co z tego bedzie zdrowka zyczymy
Luki 16:17, 15 sty 2016

Niestety, z fugą jeszcze się nie uporalem, ale kupiłem tynk polecany przez eMa Oli i pierwsza próba wyszła obiecująco.
Fotka na chwilę do zobaczenia bo muszę usunąć, jakość komórkowa, więc taka se
leon60 16:37, 15 sty 2016

ekstra to u Ciebie czy u siostry ?
Luki 16:45, 15 sty 2016

U ciotki miała być na całej ścianie, ale to dom z okresu międzywojennego, więc różne ciekawostki wyszły po drodze i było trzeba je zabudować, nie powiem instalator musiał być wybitnym artystą
nawigatorka 17:50, 15 sty 2016

Super Lukasz.nie usuwaj prosze.widze ze tez dales pelna cegle u gory a niepelna na dole.tez tak rozrysowalam sciane.nie wiem czy tez tak robiles ale ja dzis szorowalam cegly od strony kleju by byly bardziej porowate.troche mi to zajelo.kleje jutro o ile mi sie cala rodzina nie rozlozy tez kupilam tynk maszynowy na fuge i nawet take specjalne silikonowe urządzenie do dyciskania fugi (inne niz pistolet).zobaczymu jak sie sprawdzi.

Troche rozmyslam nad rozmieszczeniem cegiel.moja scianka ma tylko 1,2 m szerokosci i jesli robilabym taki uklad jak Ty to mialabym duzo odpadu.i chyba wybiore rozwiazanie takiego swobodnego ukladania tz odpad z jednej linii bedzie poczatkiem nastepnej.co o tym myslisz?