Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kulą w płot

Kulą w płot

Psiamama 11:28, 13 sie 2016

Wiola napisał(a)
Hortki piekne, moje juz leżą przez te deszcze. Dobrze ze już jestes, wypiekniala ta twoja rabata!!

Hej Wiolu też miło Cię widzieć Moja anabelka też leży a słonka brak. Rabata wypiękniała w porównaniu z tym co było... ale to dzięki ciągłemu gapieniu się na ogrody tutaj
Psiamama 11:34, 13 sie 2016

Dziewczyny dziś dopiero rozpakowałam moje zakupy jeżówkowe bo wczoraj sąsiedzi prawie sprzed bramy na grilla nas porwali Przysłali więcej niż zamóeiłam i jeszcze żurawkę gratis. Wyglądają tak tzn listki zielone, część kwiatów obcięta a część sucha. Chyba powinny jeszcze kwitnąć.
Psiamama 11:37, 13 sie 2016

Radoche mam bo wreszcie rozplenice coś wypuściły w tym w jednej zaplątana jakaś inna trawka. Nie wiem co to.

I takie tam
Psiamama 11:38, 13 sie 2016

Mira104 13:15, 13 sie 2016

Spokojnie zakwitną w przyszłym roku, pewnie pod folią w szkółce były i tam szybciej wystartowały z kwiatami. Jak byłam w szkółce, to robili szczepki z jeżówek przekwitłych.
Psiamama 17:18, 13 sie 2016

Żal mi bo chciałam mieć kwiaty już ale strowberry shortcake znalazłam tylko w necie a takiej zapragnęłam. Dobrze że żywe
Enya73 08:10, 14 sie 2016

Pozostawiam pozdrowienia prosto z Pragi, żebyś wiedziała, że zaglądam i pamiętam o Tobie ☺
LyraBea 10:21, 14 sie 2016

Psiamama napisał(a)
Dziewczyny dziś dopiero rozpakowałam moje zakupy jeżówkowe bo wczoraj sąsiedzi prawie sprzed bramy na grilla nas porwali Przysłali więcej niż zamóeiłam i jeszcze żurawkę gratis. Wyglądają tak tzn listki zielone, część kwiatów obcięta a część sucha. Chyba powinny jeszcze kwitnąć.
Widzę, że jeżówki w necie zamawiałaś. Jesteś zadowolona z jakości zakupow? Powiesz mi na priv, gdzie i po ile kupowałaś?
Bardzo mi się spodobało zdjęcie z kuleczką i trawkami. Hakone koniecznie w przyszłym roku wprowadzę do swojego ogrodu.
I przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale to tak wszędzie, ale zaglądam regularnie i jestem na bieżąco.
Pozdrawiam.
Psiamama 12:49, 14 sie 2016

Enya73 napisał(a)
Pozostawiam pozdrowienia prosto z Pragi, żebyś wiedziała, że zaglądam i pamiętam o Tobie ☺

O wilku mowa Anita a ja tak często myślę o Tobie i na tym się kończy... wstyd. Zobaczymy się kiedyś jeszcze??
Psiamama 12:52, 14 sie 2016

LyraBea napisał(a)
Widzę, że jeżówki w necie zamawiałaś. Jesteś zadowolona z jakości zakupow? Powiesz mi na priv, gdzie i po ile kupowałaś?
Bardzo mi się spodobało zdjęcie z kuleczką i trawkami. Hakone koniecznie w przyszłym roku wprowadzę do swojego ogrodu.
I przepraszam, że tak rzadko się odzywam, ale to tak wszędzie, ale zaglądam regularnie i jestem na bieżąco.
Pozdrawiam.

Beata ja też tak mam nie przepraszaj cieszę się, że zajrzałaś. Na pw. napiszę gdzie kupilam. Odczucia mieszane