Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kulą w płot

Kulą w płot

Wiola 21:28, 24 lip 2016

Ale u ciebie ładnie! Uwielbiam te pelnie lata i pola zbóż tak jak ty. Zachwycam sie kolorami kwiatów pięknie!

Powiedz mi jak sie te fioletowe czosknopodobne nazywają, u sasiadki widzialam i jestem zachwycona. Mam nadzieje ze bedziesz wiedziec o ktore pytam....
Psiamama 21:41, 24 lip 2016

Wiola napisał(a)
Ale u ciebie ładnie! Uwielbiam te pelnie lata i pola zbóż tak jak ty. Zachwycam sie kolorami kwiatów pięknie!

Powiedz mi jak sie te fioletowe czosknopodobne nazywają, u sasiadki widzialam i jestem zachwycona. Mam nadzieje ze bedziesz wiedziec o ktore pytam....

Hej Wiolu dzięki
To jest czosnek ozdobny kupiony w Biedronce. Na jesieni znowu na pewno będą w dobrych cenach. Upolujesz i będziesz mieć na wiosnę u siebie. Moje kwitły w czerwcu.
Zana 05:49, 25 lip 2016

Aga, po prostu ślicznie! Pamiętam tę rabatę przed zmianami i metamorfoza niesamowita. A jaki kancik!

Działalność robale na brzozie po prostu przerażająca. Ale spotkał je zasłużony los za brak orientacji co do obiektu do zżerania.
Wiola 13:01, 25 lip 2016

Psiamama napisał(a)

Czy ty myślisz o tym co ja? Bo ja to się nie umiem wysłowić jakoś....
Cudeńka!!
kerii 14:30, 25 lip 2016

Aga powiem tylko, że udała ci się ta rabatka
Psiamama 19:19, 25 lip 2016

Wiola napisał(a)

Czy ty myślisz o tym co ja? Bo ja to się nie umiem wysłowić jakoś....
Cudeńka!!

A to jest liatra kłosowa Bardzo wdzięczna bylinka. Dziewczyny mają też białe
Psiamama 19:29, 25 lip 2016

kerii napisał(a)
Aga powiem tylko, że udała ci się ta rabatka

Kerii dziękujeeeeee
Psiamama 22:17, 25 lip 2016

Zana napisał(a)
Aga, po prostu ślicznie! Pamiętam tę rabatę przed zmianami i metamorfoza niesamowita. A jaki kancik!

Działalność robale na brzozie po prostu przerażająca. Ale spotkał je zasłużony los za brak orientacji co do obiektu do zżerania.

Dzięki Anula A gąsienice źle trafiły ale co se użyły to ich umarły szczęśliwe i z pełnymi brzuchami Miałyście widzieć moją panikę z nerwów nie umiałam zdjęcia zrobić Jednak jeszcze przeżywam wszystko strasznie, jestem ogrodowy panikarz może to z czasem przechodzi?
jolanka 22:40, 25 lip 2016

Szkoda, że bez chemii nie da rady
Psiamama 22:50, 25 lip 2016

lindsay80 napisał(a)
u mnie też już te gąsieniczki atakowały brzozy, po opryskaniu będzie z nimi spokój.
Z bukszpanami też mam ten sam problem, musze powycinać w tym tygodniu te chore gałązki i pryskać.

Czym pryskasz bukszpany? Poczytałam wątek o chorobach bukszpanów i widzę że to się zapowiada dłuższa batalia. Teraz studiuję wątek herbicydów i chyba się wezmę za te mikstury bo co rusz to jakiś problem do tej pory miewałam tylko mszyce:/