Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu » Edycja postu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 17:33, 17 mar 2016

ha ha ha , mówiłam że większość ogrodników przed deprechą ratuje praca w ogrodzie
Teraz już będzie tylko lepiej idzie wiosna a właściwie już przyszła
Joku 20:08, 17 mar 2016

Zgadzam się z tym co napisałaś. Mnie już nieraz ogród wyciągał z depresji. Nie tylko praca w nim, ale samo myślenie o nim .
mirkaka 08:27, 18 mar 2016

Joku napisał(a)
Zgadzam się z tym co napisałaś. Mnie już nieraz ogród wyciągał z depresji. Nie tylko praca w nim, ale samo myślenie o nim .

Jolu
Margo 09:17, 18 mar 2016

Mirko, miałam napisać czy pod łubinem znalazłam opuchlaki.
No więc problem jest taki, że nie znalazłam łubinu Prawdopodobnie wykopałam go jesienią, i wygląda na to ze wyrzuciłam, bo nigdzie go nie widzę. Najgorsze, że nawet tego nie pamiętam

Co do depresji to mam dokładnie tak samo, juz samo myślenie o ogrodzie, planowanie co zrobić itp bardzo poprawia samopoczucie. A jak jeszcze pogoda i czas pozwalaja podziałać to już pełnia szczęścia
mirkaka 09:27, 18 mar 2016

Margo napisał(a)
Mirko, miałam napisać czy pod łubinem znalazłam opuchlaki.
No więc problem jest taki, że nie znalazłam łubinu Prawdopodobnie wykopałam go jesienią, i wygląda na to ze wyrzuciłam, bo nigdzie go nie widzę. Najgorsze, że nawet tego nie pamiętam

Co do depresji to mam dokładnie tak samo, juz samo myślenie o ogrodzie, planowanie co zrobić itp bardzo poprawia samopoczucie. A jak jeszcze pogoda i czas pozwalaja podziałać to już pełnia szczęścia

Może go przesadziłaś i nie pamiętasz gdzie? A może przemarzł i dlatego nie możesz go znaleźć. Nie martw się , u mnie to bardzo częste zjawisko, że jesienią coś przesadzę albo coś nowego posadzę i na wiosnę nie pamiętam gdzie?
Kindzia 20:15, 18 mar 2016

Melduję, że do latania z wrzątkiem nie doszłam...za dużo tego na raz
olga80 20:33, 18 mar 2016

mirkaka napisał(a)
ha ha ha , mówiłam że większość ogrodników przed deprechą ratuje praca w ogrodzie
Teraz już będzie tylko lepiej idzie wiosna a właściwie już przyszła

święte słowa ogród przegania deprechę
mirkaka 07:17, 19 mar 2016

Kasiu ja też zrobiłam dopiero 1/3 żurawek. Najważniejsze żeby zdążyć przed wylęgiem

Teresko dobrze że mamy tale lekarstwo gorzej gdyby go nie było.
olga80 08:10, 19 mar 2016

Mirka ja bez ogrodu nie istnieje nawet to co kiedyś nazywałam ogrodem potrzebowało pielęgnacji i to była dla mnie odskocznia,dawała rozładowanie złych emocji.
mirkaka 21:21, 19 mar 2016

olga80 napisał(a)
Mirka ja bez ogrodu nie istnieje nawet to co kiedyś nazywałam ogrodem potrzebowało pielęgnacji i to była dla mnie odskocznia,dawała rozładowanie złych emocji.

Dla mnie to ładunek energii i radości, po robocie gęba mi się sama śmieje mimo że gnaty bolą