witaj Alicjo. Jestem u Ciebie pierwszy raz i jestem zachwycona Twoimi roślinami. Sporo ich u Ciebie. widzę, ze lubisz robić zdjęcia. Mnie bardzo podoba się ten zakątek. Pozdrawiam Ewa
Witaj, Ewo Miło Cię gościć Grono naszych przyjaciół ogrodowych ma walor nieskończoności, dlatego z wielką przyjemnością witamy każdą nową "zieloną istotę"
Testuję dwa egzemplarze aparatów fotograficznych - Sony i Nikon, kolejne foty i testy jeszcze nieudolne, kierują mój wybór na firmę Nikon.
Pozdrawiam z Mazowsza
Dla Ciebie różyczka Jazzy
Nie, Ewo, u nas tak dobrze nie ma taką możliwość dała mi córka
Jeśli szukasz prostego w obsłudze a jednocześnie nie zwykłej idiotkamerki, to polecam Sony.
Porównaj, zamieszczam fotki z jednego i drugiego aparatu - na początku serii piszę z jakiego aparatu są fotki Ja zdecydowałam się na firmę Nikon, zresztą kiedyś już miałam (zwykłego kompakta) a teraz marzy mi się coś bardziej wyrafinowanego
Kocham ten len, taki maleńki.. ale niezawodny, po przekwitnięciu i opadnięciu płatków, kwitnie na nowo
poniżej Rutewka pierwsze kwitnienie u mnie, wysoka, musiałam dać podporę bo wiatr ja pokładał, bałam się, że się złamie