Pani Bożenko zakupiłam hortensje - pięć różnych odmian - przed chwilą otrzymałam je kurierem - no i mam wątpliwości. Cztery wyglądają identycznie - czy to możliwe? Są to do lewej Schloss Wackerbarth, Rotschanz, Deutschland i Romance.
Proszę rozwiać moje wątpliwości.
No i ja też z prośbą byś zajrzała do mnie i rozpoznała co to za hortensja bo jest inna niż na etykiecie to na 100% jestem pewna U Ciebie te hortensje to można godzinami oglądać i podziwiać, piękne
Wprawdzie ogrodówki to nie moja działka ale jest to jak najbardziej możliwe.
To czy nie zostałaś nabita w butelkę okaże się jak zaczną kwitnąć ale jeśli sprawdziłaś dobrze opinie o dostawcy byłabym dobrej myśli
Ogród właściwie obejrzałam dopiero o zmroku ,hortensje i bez oświetlenia wyraźnie już rozjaśniają ogród, szpaler na zewnątrz widać całą noc z daleka bo jest oświetlany uliczną lampą
A tak pod domem gdy włączę lampki Normalnie tak nie robię bo by sąsiedzi pomyśleli, że mi się już w głowie przewróciło, używam ich tylko w grudniu na święta.
A teraz już muszę się położyć bo mnie boli głowa już drugą godzinę i chyba coś muszę łyknąć, samo nie chce przejść . Dobranoc