Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Skromny balkonik

Skromny balkonik

deszczowymaj 14:35, 22 sie 2015

Kuba napisał(a)
Takich suszek też mam sporo, a po tygodniu nieobecności w domu musiałam wymienić wszystkie donice bo tylko siano wystawało, tym bardziej docenkam ile zachodu kosztuje Cię prowadzenie ogrodka w pojemnikach

Teraz jest naprawdę ciężko...chwilami już sama niewiem...podlewać czy nie podlewać,ziemia w pojemnikach jest baarrdzo nagrzana a jak do tego dodamy za dużo wilgoci to choróbska na roślinach murowane,na niektórych już mam plamy pleśni
a jak nie podleje to wiadomo co będzie
malgorzata_s 15:02, 22 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)
Specjalnie dla Małgosi tak na poprawę humoru
Zdjęcia z serii.. To co najbrzydsze
Na pierwszym miejscu snopek siana

A dalej tak zwane suszki

Dzięki, humor poprawiony o 100% uśmiałam się z siana Nawet nie wiem co to jest...było...trudno powiedzieć.
malgorzata_s 15:03, 22 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)

Teraz jest naprawdę ciężko...chwilami już sama niewiem...podlewać czy nie podlewać,ziemia w pojemnikach jest baarrdzo nagrzana a jak do tego dodamy za dużo wilgoci to choróbska na roślinach murowane,na niektórych już mam plamy pleśni
a jak nie podleje to wiadomo co będzie

Właśnie ten sezon naszym zielusińskim nie służy. Chociażbyśmy stanęły na rzęsach, rośliny nie dadzą rady być tak piękne jakbyśmy tego chciały.
deszczowymaj 19:28, 22 sie 2015

Zapomniałam przedstawić Wam... Drzewko mandarynkowe bardzo jestem z niego dumna, bo wyhodowane z pestki

Anda 20:09, 22 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)
Zapomniałam przedstawić Wam... Drzewko mandarynkowe bardzo jestem z niego dumna, bo wyhodowane z pestki

Wow, masz rękę do kwiatów. Chyba jeszcze za młode to drzewko na owoce?

Twój powojnik z poprzednich fotek jest śliczny. Przychodzą do niego pszczółki? I co to jest za trawa, wygląda wspaniale. Ja traw dopiero się uczę

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
deszczowymaj 20:19, 22 sie 2015

Anda napisał(a)

Wow, masz rękę do kwiatów. Chyba jeszcze za młode to drzewko na owoce?

Twój powojnik z poprzednich fotek jest śliczny. Przychodzą do niego pszczółki? I co to jest za trawa, wygląda wspaniale. Ja traw dopiero się uczę

Mandarynka młodziutka ma dopiero dwa latka,także na owoce jeszcze trochę poczekam

za tym powojnikiem pszczółki chyba nie przepadają,bo jakoś ich tam nie widać ale za to uwielbiają surfinie

a trawka to miskant africa
Gardener27 20:36, 22 sie 2015

Asiu nie przejmuj się zasuszonymi roślinami, robi się miejsce na nowe
Chryzantemy i wrzosy aż się proszą by je przygarnąć z ogrodniczych Na balkonie w donicach będą prezentować się genialnie aż do samej zimy
Anda 20:50, 22 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)

Mandarynka młodziutka ma dopiero dwa latka,także na owoce jeszcze trochę poczekam

za tym powojnikiem pszczółki chyba nie przepadają,bo jakoś ich tam nie widać ale za to uwielbiają surfinie

a trawka to miskant africa

Do surfinii? Kurczę, a do moich w ogóle.

Ten miscant jest śliczny. Poczytałam trochę o nim. Będzie miał śliczny kolorek na zimę. Niestety nie dla mnie Mam trochę za mało miejsca na takie trawiska
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
L00zak 21:42, 22 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)

Wow, super ale piękne i z pestki niesamowite
Flower1 21:49, 22 sie 2015

Mam dwa drzewka mandarynkowe w kuchni ale kupilam w Ikea gotwe sadzonki , podziwiam ze z pestki u Ciebie tak wyrosly .Sa wymagajace ,ciagle podlewanie ale jak zakwitna w kwietniu to wszystko wynagradza ,pieknie pachna