Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 13:37, 20 wrz 2017

Warmia napisał(a)
Iwka, Ty tytanie pracy. Jesteś niemożliwa. Obyś tylko tego nie odchorowała.
staram się być ostrożna, raz tylko w mżawkę kopałam i coś mnie zaczęło brać od dwóch dni delektuje się herbatką według przepisu Toszki

Dzisiaj nawet miałam zaplanowany urlop, ale pada więc przyjechałam do pracy
iwka 13:45, 20 wrz 2017

Msazalka18 napisał(a)

Jeżeli Ty masz depresję to co ja mam powiedzieć.... Pięknie u Ciebie a plantacja "trawki" rewelacja Kiedy je dzielisz na wiosnę na jesień?
Bonzaia masz z czego??? Tyle pytań na początek. Będę zaglądać i podziwiać

zaglądaj, z podziwianiem to raczej nie u mnie, chyba że chcesz mnie przy szpadlu wesprzeć
bonzaj z jakiegoś jałowca, trzeci rok formowany, kłuje cholernie
Trawki staram się dzielić najpóźniej lipiec, sierpień ale nie ma reguły, jakieś dwa tygodnie temu dzieliłam śmiałka i śladu nie widać tym sposobem od połowy czerwca z 10 sztuk mam prawie 40 Pod trawy zawsze daję zgodnie z radą Toszki korę i trochę piasku
iwka 13:47, 20 wrz 2017

Makusia napisał(a)
Przepraszam za głupie pytanie, ale się zagubiłam jak dziecko we mgle....
Masz nowy ogród? Przerabiasz obecny? Co to za plany ewoluujące?? Co to za rewolucja?
taaa nowy starszy ode mnie dopiero docieram w jego zakamarki po uprzątnięciu starej stodoły i szopek ukazała się przestrzeń dla mojego oka, której wcześniej nie dostrzegałam
iwka 13:49, 20 wrz 2017

AniMa napisał(a)
Matko też chcę te Twoje witaminki, albo powiedz jakie to winko było
Mam tak samo jak Ty - jak coś wsadzę i mi się podoba to codziennie chodzę i sprawdzam czy dobrze rośnie
Miśki wypaśne Zdradź za ile sztuka
winko było czerwone, się skończyło to poszło i białe a na końcu jakieś takie różowawe, albo już tak widziałam
Miśki okazyjne, piątaka za sztukę
iwka 13:53, 20 wrz 2017

Magleska napisał(a)
Tyle kopania ...... normalnie zazdraszczam powera ,który mnie zostawił
Tyle cisów wkopanych ... szacun .... ale ile jeszcze do wkopania .....pięknie będzie znaczy już też jest
z tym powerem to u mnie też różnie, falami mnie nachodzi latem miałam już zastój, dostałam kopniaka jak cisy znalazłam
Margerytka40 14:03, 20 wrz 2017

iwka napisał(a)
winko było czerwone, się skończyło to poszło i białe a na końcu jakieś takie różowawe, albo już tak widziałam
Miśki okazyjne, piątaka za sztukę

Mamuś Iwcia ale z Ciebie szczęściara,bbuuuuuuu
AniMa 14:18, 20 wrz 2017

Cena super
Jak mówiłaś o tych kieliszkach to myślałam: 3 a Ty 3 butle???? Wow! Szacuneczek prze Pani
Nie poszłabym na ogród, bo wyszedłby Picasso a nie rabaty
Msazalka18 14:22, 20 wrz 2017

iwka napisał(a)
zaglądaj, z podziwianiem to raczej nie u mnie, chyba że chcesz mnie przy szpadlu wesprzeć
bonzaj z jakiegoś jałowca, trzeci rok formowany, kłuje cholernie
Trawki staram się dzielić najpóźniej lipiec, sierpień ale nie ma reguły, jakieś dwa tygodnie temu dzieliłam śmiałka i śladu nie widać tym sposobem od połowy czerwca z 10 sztuk mam prawie 40 Pod trawy zawsze daję zgodnie z radą Toszki korę i trochę piasku

przy szpadelku zawsze przyszłam zobaczyć bonzaia a hodowle zobaczyłam Mi zawsze podobają się ogrody u innych a u siebie jakoś końca z końcem nie mogę złapac, a pomysłów milion .... a później przesadzanie ;/

trawki super ceny niektórych powalają a kupić ich dużo hmhmhm a tak na boczku coś podłubiesz a jak na rabatę je wsadzisz to od razu zrobisz wow A kora , piasek to jakieś specjalne proporcje czy tak na oko?
iwka 11:14, 22 wrz 2017

Margerytka40 napisał(a)

Mamuś Iwcia ale z Ciebie szczęściara,bbuuuuuuu
no raz kilka razy mi się trafiło, nie powiem facet mnie pogania, a ja biedna w polu ...
iwka 11:16, 22 wrz 2017

AniMa napisał(a)
Cena super
Jak mówiłaś o tych kieliszkach to myślałam: 3 a Ty 3 butle???? Wow! Szacuneczek prze Pani
Nie poszłabym na ogród, bo wyszedłby Picasso a nie rabaty
Ania, po trzech butlach to powieka by mi nie podniosła sporo osób było, więc wyszło po ociupince na łebka