hmm... a co, nie bardzo będą ? coś bym zmieniła, jak nie pasiaki to mam całą zieloną green dance, tylko nie wiem czy kolorem się nie zleje z liśćmi rozchodników
Edytka, na razie cisów mam 100, na tyle byłam przygotowana finansowo tylko, bo miejscówki gotowej niestety nie miałam i nadal nie mam Sapporo mnie bardzo cieszą, oczywiście po twoim wiosennym miksie kolorków w tym roku też mieszam. Kupiłam kilka opakowań gotowej mieszanki, jeszcze coś tam dorzucę ze swoich
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.
Te 100 cisów też robi wielkie wrażenie, nie mówiąc już o cenie, w której je dorwałaś - załatwisz sobie dzięki nim wszystkie jeszcze nie obsadzone krawędzie działki.
Mnie wiosną z 18 cisami zastała taka masakryczna pogoda i też na raty sadziłam, a mimo to wszystkie chyba się przyjęły, bo dobrze wyglądają.