Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

malkul 18:57, 09 kwi 2018

przepiękna wiosna u was już
anna_t 20:58, 09 kwi 2018

Zdecydowanie tak może być
ren133 22:10, 09 kwi 2018

Ja bym kupowała
A z jakiego źródła?
iwka 09:54, 10 kwi 2018

Kamila, to moje ciemierniki pewnie też dwuletnie tylko liście tak mi zmroziło że obcięłam, same kwiatki są

Iwona papier przyjmuje wszystko, w realu już tak fajnie to nie wygląda. Bardzo bym chciała żeby wyszło ładnie, zobaczymy jak to dalej będzie, no będę kombinować

Makusia nawet nie wiesz jak było mi szkoda ciąć te rozchodniki one dla mnie mogą stać cały rok suche

Asia dobrze że podtrzymujesz mnie na duchu

Siaka, Malkul
no buchnęło w końcu tą wiosną cieplutko i przyjemnie, chociaż na jutro chyba deszczyk nadają

Mirka, dzięki, byłam czytałam ruszyły i moje, idą jak burza, rudbekie dogoniły

Dominika pozdrawiam zdrówka życzę

Jola szkoda mi było ciąć no ale w końcu trzeba Ciemierniki takie śliczne są, w moim ulubionym kolorze, warto było czekać dziękuję jeszcze raz

Ania wydaje mi się że tak może być fajnie, tylko będę miała problem z posadzeniem tej przy brzozach, część kamieni jeszcze leży i jak na razie ciężkim sprzętem nie da się wjechać może w donice wsadzę, mam taką wielką po brzozach

Renia zamówione, wzięłam trochę tańsze ale Pan zapewniał ze ładne, dzisiaj mają być odebrane tylko trochę się martwię bo jeszcze dwa dni będą jeździć po kraju, w czwartek wieczorem dopiero dotrą, ale mam obiecane, że będą należycie traktowane, może się nie ugotują w aucie to chyba będzie to samo źródło co Twoje pod Szczecinem

Kawa 15:05, 10 kwi 2018

ooo ŚŚ będą to jakieś wypaśne czuję
kasja83 08:16, 11 kwi 2018

iwka napisał(a)
Kochani, tak na szybko wpadam i proszę o radę
mam transport i trafia się okazja do kupienia świdośliw, zaplanowałam to sobie tak, trzy sztuki, jedną przy altanie w kulkach bukszpanowych, dwie pozostałe jeszcze nie wiem, w trawach pewnie. Na czerwono zaznaczyłam układ, może tak być?

Planik fajny

Iwonka możliwe, że ID, które tak pięknie mi ruszyły z tych sadzonek od Ciebie teraz będą takie suchutkie??Żal mi ich strasznie-może mrozy je wykończyły?
AsiaK_Z 09:59, 11 kwi 2018

Jestem "za"
eVka 10:16, 11 kwi 2018

Hej Iwka
Pany mega ambitne, kibicuje żebyś je wykonała w 100% ja planuje planuje ale czasmmi trochę zmieniam w trakcie, bo mnnie jakaś roślina mega zauroczy. która w planach nie była
Wiosna u Ciebie piękna, u mnie też teraz kolorowe dzięki krokusom
Buziaki
iwka 11:16, 11 kwi 2018

Kawa napisał(a)
ooo ŚŚ będą to jakieś wypaśne czuję
haha nie wiem jakie, kupiłam w ciemno bujają się teraz gdzieś na Pomorzu, między kartonami mam nadzieję że dojadą całe i zdrowe, ponoć już pączkują
iwka 11:18, 11 kwi 2018

kasja83 napisał(a)

Planik fajny

Iwonka możliwe, że ID, które tak pięknie mi ruszyły z tych sadzonek od Ciebie teraz będą takie suchutkie??Żal mi ich strasznie-może mrozy je wykończyły?
no to pogadałyśmy już sobie kurcze nie wiem, chyba ta bezśnieżna zima im zaszkodziła na tyle co mam musi część przeżyć, w razie co będę dzielić