Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

paula23 20:20, 16 paź 2015

No no kłosownica bardzo fajna... kurcze że ja się z nią wcześniej nie spotkałam...
nawigatorka 20:28, 16 paź 2015

Widze ze temat.klosownicy na tapeciesuper fotki porownawczes. Dziekuje tez za etykietke jezowki reszta na priv
iwka 20:30, 16 paź 2015

jazzy napisał(a)
Fajne szyszunie
Macham ciepłą wieczorową porą U mnie 15 stopni, a w dzień ze 20 było
Żyć nie umierać!

ale Ci dobrze, w gatkach można biegać u mnie dzisiaj trochę wiało a teraz pada, tylko jutro musi przestać bo kończę cebulowanie
roma2 20:39, 16 paź 2015

Zaglądam za cisami, bo sama szukam. I czekam co tam u Ciebie. Za kratami i w piwnicy w pracy siedzę. Mogę pooglądać kostki i buty przechodzących. Na szczęście "na przedziałce" można pooddychać pełną piersią, czy czym tam kto chce. Pozdrawiam i życzę udanego cebulowania ( i wszystkiego innego też )
iwka 20:48, 16 paź 2015

agnieszka_malysa napisał(a)
Iwonka co będziesz robić z tych szyszek????

chyba nic, nie mam pomysłu, w ubiegłym roku robiłam różne pierdółki przed świętami, tylko miałam trochę mniejsze a w tym roku jakoś weny nie mam

aaa widziałam dzisiaj renifera Oli i tak pomyślałam, że chyba spróbuję i z nudów szablon sobie zrobiłam, teraz jeszcze tylko sklejka i będzie renifer tylko wyrzynarki nie mam, ale coś wykombinuję
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3458-moja-codziennosc-ogrod-oli?page=58

iwka 20:51, 16 paź 2015

paula23 napisał(a)
No no kłosownica bardzo fajna... kurcze że ja się z nią wcześniej nie spotkałam...

ja ją od Malkul podpatrzyłam, tylko u niej pięknie wkomponowana w otoczenie, a u mnie rośnie tam gdzie wolne miejsce mam i czeka na swoją kolej, aż znajdzie się dla niej godne miejsce
nawigatorka 20:51, 16 paź 2015

Kurcze mi sie marzy taki.renifer z paczkami na plecach a wiecie z czego jest u Oli zrobiony?
iwka 20:53, 16 paź 2015

roma2 napisał(a)
Zaglądam za cisami, bo sama szukam. I czekam co tam u Ciebie. Za kratami i w piwnicy w pracy siedzę. Mogę pooglądać kostki i buty przechodzących. Na szczęście "na przedziałce" można pooddychać pełną piersią, czy czym tam kto chce. Pozdrawiam i życzę udanego cebulowania ( i wszystkiego innego też )

witaj u mnie moje cisy dopiero na początku listopada przyjadą, oby mrozów dużych nie było muszę do Ciebie zajrzeć, bo jeszcze chyba nie byłam
iwka 20:55, 16 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
Kurcze mi sie marzy taki.renifer z paczkami na plecach a wiecie z czego jest u Oli zrobiony?

Asia zobacz u niej, dałam link, tam jest taki z paczkami, super
edit.

jak ja czytam, pewnie już widziałaś hi hi, sierota jestem
Ola pisała że ze sklejki i farbą malowany
nawigatorka 20:56, 16 paź 2015

Juz widzialam.i wiem.ze.tonsklejka.ale moja wyrzynarka nie jest tak precyzyjna