Ale jestem dzisiaj zmęczona, przyszło mi do głowy w beton się bawić znowu. Zrobiłam szablon na gwiazdę ze styropianu, aż odciski na łapach mam. Potem okazało się ze za dużo rozrobilam zaprawy więc zaczęłam robić mniejszą gwiazdkę. Pod koniec wycinania pękło mi w cholerę, i nie wiem jak to wyjdzie.
Betonu zostało jeszcze na małą kulkę i na napelnienie wszystkich foremek na pierniki i jeszcze coś zostało ale już sił nie mialam i wywalilam resztę i tak mi piątkowy wieczor zlecial
Oj to mialas przeprawe mi forma na duza gwiazde tez pekla a wszystko wyszlo.a czym wycinalas ze sie tak nameczylas? Ja tne pila reczna i zajmuje mi minute. A wylozylas czyms boki gwiazdy? Przy styropianie? Ciekawa jestem foremek. Zuch dziewczyna jestes bedzie dobrze
Nie przyszło mi do głowy ciąć piłką, dyndałam takim nożykiem,ale za krótki był więc nóż kuchenny poszedł w ruch miałam styropian 10, dałam też trochę zbrojenia i obciążyłam jeszcze kostką. No i streczem owinęłam.