Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

AnnaCh 08:53, 23 lis 2015

Macham, u mnie tez dziś bardzo zimno -4, brrr...
Co ja tu widzę? Ciągłe betonowanie
Kawa 09:58, 23 lis 2015

boszzz
niedługo wszystko zabetonujesz...
pokaż jak wyschnie
olga80 10:04, 23 lis 2015

Pooglądałam zdjęcia ogrodu i muszę przyznać , że o tej porze roku też ma swój urok a te powiązane trawy cudnie wyglądają a domek betonowy to mistrzostwo skąd bierzesz takie pomysły ?
Dominika11 10:05, 23 lis 2015

ale pomysły super
iwka 10:16, 23 lis 2015

no wkręciłam się w ten beton, nie ukrywam nigdy wcześniej bym nie pomyślała, że będzie mi się to podobać

dzisiaj delikatnie pomroziło, ale teraz jest bardzo przyjemnie, słoneczko świeci

a ze złych rzeczy to wczoraj miałam wieczorem awarię w łazience, ech część ściany zalana bo puścił zawór przy kranie, który wyprowadza wodę na zewnątrz, dobrze że zauważyłam, bo dzisiaj to pewnie już by cała zalana była ale nie ma tego złego, generalne porządki będą
olga80 10:19, 23 lis 2015

to faktycznie byś miała małą powódź
Dominika11 10:20, 23 lis 2015

to takie szczęście w nieszczęściu - dobrze, że tak się skończyło
iwka 10:29, 23 lis 2015

olga80 napisał(a)
Pooglądałam zdjęcia ogrodu i muszę przyznać , że o tej porze roku też ma swój urok a te powiązane trawy cudnie wyglądają a domek betonowy to mistrzostwo skąd bierzesz takie pomysły ?

pomysły, różnie akurat betonem to zainspirowałam się na forum, ale ja nic nowego nie wymyślam, tylko ściągam i kopiuję inspiracji jest mnóstwo w necie, trzeba tylko mieć chęci, a ja tak mam, że jak się nakręcę to muszę zaraz robić, bo jak chwilkę odczekam to zaraz mi przechodzi w ubiegłym roku miałam fazę na wiklinę papierową, nic nie robiłam tylko kręciłam te rurki i plotłam a jak coś wychodzi i się jeszcze podoba innym to bardzo motywuje
iwka 10:37, 23 lis 2015

olga80 napisał(a)
to faktycznie byś miała małą powódź

tak coś czułam już od piątku, bo co jakiś czas pompa od wody mi się uruchamiała, sprawdziłam krany no i tak ten na zewnatrz coś mi się nie podobał, nie przyszło mi do głowy sprawdzić tego zawóru w łazience, bo on głęboko w szafce ukryty, no ale juz wczoraj na podłodze woda sie pojawiła, więc było wiadomomam nadzieję, że do płytek nie doszło, ale w szafce płytę gipsową trzeba wymieniać, bo cała napęczniała.
olga80 10:45, 23 lis 2015

Ja zamówiłam bombki i chce koronką je obklejać był taki odcinek maja w ogrodzie https://www.google.pl/search?q=maja+w+ogrodzie+bombki&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=zN9SVsyIHKX4ygOlhKWoDA
coś na ten wzór i mam bałwana ze styropianu do wycekinowania
z betonu chce kule porobić ale szukam takich starych lamp co bym miała formę