u nas dwa dni podchody do bałwana robiliśmy i się nie udało melduje że się obrobiłam, mogę prywatę strzelać zajrzyj do mnie bo tworzyć zaczęłam przód, mam dobre wieści ponoć ogrodzenie mamy robić w tym roku, więc zniknie mój prowizoryczny płotek jak pytałam czego mi wcześniej nic nie powiedział to się zaczął śmiać że znów będę mu pół roku projekty różne pokazywać, a on tego nie zniesie
ja to przez cztery km jadąc do pracy mam ślizgawkę ogrzewanie w samochodzie wyłączone,bo spocić się ze strachu można, a jak do pracy przyjeżdżam to pół godziny trzeba siedzieć, żeby nogi przestały się telepać
a najlepsze jest to jak jedziesz w ciągu za kilkunastoma samochodami, a za tobą "młody gniewny" nie wytrzymuje napięcia i wyprzedza i widzisz jak tańczy po lewym pasie, nikt nie hamuje, bo nie ma takiej opcji i tylko patrzysz w który samochód walnie adrenalina na maksa
Moja Ola coś tam próbawała lepić, ale marudziła że śnieg sypki, teraz ma fazę na sanki, od nowego domu do bramy mamy spadek, więc zjeżdza tylko brama trzaska, a mój krzyczy że zaraz znowu trzeba bedzie zęby naprawiać
no widzisz, mąż też człowiek fajnie
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.