Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 12:14, 19 sty 2016

Gardener27 napisał(a)
Bałwana już ulepiłaś ? albo najlepiej żabkę

haha spróbuję
amelia_b 12:24, 19 sty 2016

iwka napisał(a)

haha spróbuję
u nas dwa dni podchody do bałwana robiliśmy i się nie udało melduje że się obrobiłam, mogę prywatę strzelać zajrzyj do mnie bo tworzyć zaczęłam przód, mam dobre wieści ponoć ogrodzenie mamy robić w tym roku, więc zniknie mój prowizoryczny płotek jak pytałam czego mi wcześniej nic nie powiedział to się zaczął śmiać że znów będę mu pół roku projekty różne pokazywać, a on tego nie zniesie
iwka 12:25, 19 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Super, taką zimę lubię jak nie muszę jeździć
ja to przez cztery km jadąc do pracy mam ślizgawkę ogrzewanie w samochodzie wyłączone,bo spocić się ze strachu można, a jak do pracy przyjeżdżam to pół godziny trzeba siedzieć, żeby nogi przestały się telepać

a najlepsze jest to jak jedziesz w ciągu za kilkunastoma samochodami, a za tobą "młody gniewny" nie wytrzymuje napięcia i wyprzedza i widzisz jak tańczy po lewym pasie, nikt nie hamuje, bo nie ma takiej opcji i tylko patrzysz w który samochód walnie adrenalina na maksa
iwka 12:30, 19 sty 2016

amelia_b napisał(a)
u nas dwa dni podchody do bałwana robiliśmy i się nie udało melduje że się obrobiłam, mogę prywatę strzelać zajrzyj do mnie bo tworzyć zaczęłam przód, mam dobre wieści ponoć ogrodzenie mamy robić w tym roku, więc zniknie mój prowizoryczny płotek jak pytałam czego mi wcześniej nic nie powiedział to się zaczął śmiać że znów będę mu pół roku projekty różne pokazywać, a on tego nie zniesie

Moja Ola coś tam próbawała lepić, ale marudziła że śnieg sypki, teraz ma fazę na sanki, od nowego domu do bramy mamy spadek, więc zjeżdza tylko brama trzaska, a mój krzyczy że zaraz znowu trzeba bedzie zęby naprawiać

no widzisz, mąż też człowiek fajnie
iwka 12:31, 19 sty 2016

anabuko1 napisał(a)
O u ciebie też dużo śniegu!!
Przepięknie wygląda twój ogród zimowy w takich białych czapach

Dziękuję Aniu dzisiaj też sypie i to całkiem spory więc będzie jeszcze wiecej
iwka 12:32, 19 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Śnieg chyba się trochę u Ciebie utrzyma, bo mrozik idzie
u mnie cały czas praktycznie na -, rano było -12
iwka 12:35, 19 sty 2016

Kawa napisał(a)
piękna zima
czy kurzenica na rabatę to dobry pomysł?

to tzw. kurzak?

nadaje się tylko chyba nie pod młode rośliny, bo można popalić, ja sobie w ubiegłym roku kupiłam i sypałam trochę ale nie za dużo bo się bałam, a resztę pies mi zezarł
kamila66 19:36, 19 sty 2016

Iwonko ale sypnęło śniegiem u Ciebie super
Kawa 10:34, 20 sty 2016

iwka napisał(a)

to tzw. kurzak?

nadaje się tylko chyba nie pod młode rośliny, bo można popalić, ja sobie w ubiegłym roku kupiłam i sypałam trochę ale nie za dużo bo się bałam, a resztę pies mi zezarł

roślin tam nie mam póki co i myślałam żeby rozypać i przekopać ale
boję się że jak posadzę rośliny to je szlag trafi
iwka 10:36, 20 sty 2016

Kawa napisał(a)

roślin tam nie mam póki co i myślałam żeby rozypać i przekopać ale
boję się że jak posadzę rośliny to je szlag trafi

no jak taki świeży to może tak się stać, ale jak już trochę leżał i lekko rozsypiesz to nic nie powinno się dziać