Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

MirellaB 09:13, 28 sty 2016

Iwka dzięki

U Any też fajnie wygląda. I właśnie takie inspiracje pamiętam. Zauważ, że u Any wcale tak dużo liści nie widać, raczej same kwiaty, zależy jak jest zrobione zdjęcie.

W każdym razie temat kosmosów mam rozpracowany

Inspiracje z Carex Elata też zapisałam. Myślę, że te dwie inspiracje wykorzystam
amelia_b 09:38, 28 sty 2016

matko jakie te kosmosy ekspansywne, wcale bym nie pomyślała, trawę ci zeżarły? czy przesadziłaś?byłam wczoraj z mała na rtg, wszystko w normie leczenie zakończone, tylko profilaktyka tzn ma nie siadać na kolanach czyli powiem tak: uffffzakład pracy mam ochotę wysadzić w powietrzeto tyle u mnie, buziaki zostawiam w ten piękny uroczy deszczowy poranek idę tyrać dalej
Kawa 10:25, 28 sty 2016

Iwonka dzięki właśnie zaczęłam przeglądać ten wątek i się zorientowałam ale cudnie to wygląda

Amelka - ciesze się że z córką wszystko dobrze!!!
zdrowie najważniejsze
a ja mam lenia dzisiaj
myślę i myślę o rabatach
iwka 22:32, 29 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Iwka dzięki

U Any też fajnie wygląda. I właśnie takie inspiracje pamiętam. Zauważnadzieję ny wcale tak dużo liści nie widać, raczej same kwiaty, zależy jak jest zrobione zdjęcie.

W każdym razie temat kosmosów mam rozpracowany

Inspiracje z Carex Elata też zapisałam. Myślę, że te dwie inspiracje wykorzystam

Elata jest wyższa od FC i tych liści mało widać , zresztą moje trawki młode, z siewek były
Tak się tylko obawiam tych klaczy, jakie one przyjdą. Będę miała porównanie do sprzedawcy z ubiegłego roku mam nadzieję ze gorsze nie będą, chociaż ta cena jakąś taka niska. Patrzyłam w tym sklepie co się reklamuje na górze strony, też mają ale cena dwa razy taka
iwka 22:34, 29 sty 2016

Kawa napisał(a)
Iwonka dzięki właśnie zaczęłam przeglądać ten wątek i się zorientowałam ale cudnie to wygląda

Amelka - ciesze się że z córką wszystko dobrze!!!
zdrowie najważniejsze
a ja mam lenia dzisiaj
myślę i myślę o rabatach

Dużo inspiracji, ciągle tam zaglądam. Jeden z moich ulubionych ogrodów

Ja też mam lenia takiego, ze nawet o rabatach nie myślę
amelia_b 22:35, 29 sty 2016

Żyjesz widzę nie pod topiło cie cie?
iwka 22:43, 29 sty 2016

amelia_b napisał(a)
matko jakie te kosmosy ekspansywne, wcale bym nie pomyślała, trawę ci zeżarły? czy przesadziłaś?byłam wczoraj z mała na rtg, wszystko w normie leczenie zakończone, tylko profilaktyka tzn ma nie siadać na kolanach czyli powiem tak: uffffzakład pracy mam ochotę wysadzić w powietrzeto tyle u mnie, buziaki zostawiam w ten piękny uroczy deszczowy poranek idę tyrać dalej

Nic nie przesadzalam, tak zostało jakoś miejsca nie miałam. W tym roku za twoją radą posadzilam tam czosnki glowkowate, napchalam na maksa, wszystkie cebulki jakie miałam, chyba za gęsto będzie

Bardzo się cieszę ze z malutką wszystko ok. Jeden problem masz z głowy

Ja też wczoraj byłam na krwi, potem do pracy, po pracy na tance z Olką, poźniej na zebranie w szkole i wieczór mnie zastał dzisiaj z kolei mnie badali, gdzie mam na trzytygodniowy turnus w wakacje jechać
iwka 22:45, 29 sty 2016

amelia_b napisał(a)
Żyjesz widzę nie pod topiło cie cie?

No żyję ale na pełnych obrotach U mnie już ładnie obsychalo, do dzisiaj, teraz deszcz pada
amelia_b 23:00, 29 sty 2016

iwka napisał(a)

No żyję ale na pełnych obrotach U mnie już ładnie obsychalo, do dzisiaj, teraz deszcz pada
A ja ledwo,spałam wczoraj ze 3,5 godziny,potem w pracy,łeb mi pęka od tych drukarek i uzgodnienia saldo, i jeszcze dziś dzień babci i dziadka w szkole musiałyśmy przygotować w domu byłam dopiero koło 19 koniec imprez szkolnych do maja
amelia_b 23:03, 29 sty 2016

Turnus tylko ze sobą żadnego dziadka nie przywlecz