Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

olga80 11:46, 23 lut 2016

Faktycznie ID duże czym je karmisz ? na podzielenie jeszcze poczekaj.
iwka 11:48, 23 lut 2016

ivo napisał(a)
No wiesz tak wypas a ty piszesz że szału nie ma . Dla mnie jest zapisuje sobie super to wygląda a te Twoje Ice Dance super wyrośnięte

No szału nie ma, bo brakuje jeszcze dalszej obwódki z ID i w środek limek .

Hortensje mam do przesadzenia ale teraz nie mogę bo czosnki obok rosną, i masz babo placek, trzeba czekać aż czochy przekwitną
MirellaB 11:51, 23 lut 2016

Widziałam Twoje ID u Amelii.

Również podziwiam ich wielkość. Moje kiepskie. Mają dobrą ziemię, a kijowo rosły w ubiegłym sezonie.

Twoje ile mają lat?
amelia_b 12:03, 23 lut 2016

też będę przesadzać limki na wiosnęi ze 30 cm poszerzać rabatę, he he zresztą same zobaczycie jak się sezon zaczniepowolutku pomalutku wyjdę na swoje
iwka 12:37, 23 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Widziałam Twoje ID u Amelii.

Również podziwiam ich wielkość. Moje kiepskie. Mają dobrą ziemię, a kijowo rosły w ubiegłym sezonie.

Twoje ile mają lat?

kupiłam trzy sadzonki jesienią 2013, w 14 wiosną podzieliłam i tak siedzą Przyrostów mają bardzo dużo

iwka 12:39, 23 lut 2016

amelia_b napisał(a)
też będę przesadzać limki na wiosnęi ze 30 cm poszerzać rabatę, he he zresztą same zobaczycie jak się sezon zaczniepowolutku pomalutku wyjdę na swoje
no widzę że w końcu wiesz jak zacząć działać
amelia_b 13:58, 23 lut 2016

wiem wiem wczoraj pan P. stwierdził że strach się bać przekomarzaliśmy się co kto kupi sobie ze zwrotu podatku, w końcu mówi ja kupie buty, a ty co się mnie pyta? a ja mu na to że tujki, to on dobra a ile? to ja: tak ze 200 szt...., i 20 serbów i może trochę choiny kanadyjskiej ciągnę dalej, a co? A gdzie ty chcesz to sadzić? to ja: a o tu od sąsiada, to on na to: przecież w tamtym roku tam sadziłaś, to przecież trzeba wszystko przesadzić....!!!! ja: no, wolisz za 3 lata czy teraz jak wszystko małe? Ubaw miałam po pachy
MirellaB 15:30, 23 lut 2016

iwka napisał(a)

kupiłam trzy sadzonki jesienią 2013, w 14 wiosną podzieliłam i tak siedzą Przyrostów mają bardzo dużo

Hmmmm to chyba jakieś wybitnie wypasione miałaś
Moim daje szansę jeszcze, ale patrzeć na nie nie mogę
iwka 18:40, 23 lut 2016

MirellaB napisał(a)

Hmmmm to chyba jakieś wybitnie wypasione miałaś
Moim daje szansę jeszcze, ale patrzeć na nie nie mogę

czy ja wiem ,chyba normalne, ale pomyliłam się i zamiast trzech kupiłam dwie

tu wiosną 14 po podziałach już

musisz dać im czas, jak się zakorzenią to rosną jak szalone
amelia_b 19:07, 23 lut 2016

Jak patrzę na mojego teraz to mi się płakać chce,do połowy żółty,a jak twój Iwonka?