sama nie wiem czy humus czy florovit zadziałał, ale trawnik zieloniutki się zrobił tylko u mnie jest problem z wyrywaniem trawy przej córcię robi te swoje ćwiczenia, szpagaty, fikołki i jakieś piruety i ciągle mam dziury na trawniku. Jak trochę dłuższa to zaraz placki powygniatane, ale niech ćwiczy, ogród nie muzeum
ja je będę traktowała jako osłonki, ale właśnie też się zastanawiałam czy woda z doniczki nie będzie przechodzić przez beton i nasiąkać. Kiedyś miałam taką małą osłonkę i bezpośrednio wsadziłam do niej kwiaty i brzydko wyglądała po podlaniu, pojawiały się plamy na niej.
W swoich nie zrobiłam od razu dziurki, bo jakoś nie wiedziałam za bardzo jak się do tego zabrać, ale w następnych coś wykombinuję, kawałek węża ogrodniczego chyba wsadzę
Iwona Od nowa... :) Jak mam czas, to leżę i odpoczywam, jak nie mam, to tylko leżę.