Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 23:16, 29 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
czyżby tulipany ci powoli przekwitały? własnie - kopytnik! cudny donice super i słynne hortki od P. no bomba
exotiki kwitną już drugi tydzień, myślę ze jeszcze z tydzień postoją P tak się zaangażował ze nawet rano na dwór je wyniósł
amelia_b 23:18, 29 kwi 2016

iwka napisał(a)
exotiki kwitną już drugi tydzień, myślę ze jeszcze z tydzień postoją P tak się zaangażował ze nawet rano na dwór je wyniósł
podejrzane to jakieś
iwka 23:20, 29 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Nie śpisz jeszcze? U nas pada,deszcz wali mi w okno dachowe,jak ja to uwielbiam znowu spać nie będę mogła
u mnie nie pada nie śpię , przyszło mi do głowy maske na stopy zalozyc i godzinę muszę siedzieć boję się położyć bo jak usnę to rano bez stop moge być
Sylvana 23:21, 29 kwi 2016

iwka napisał(a)

Ale ładnie....super wyglądają te hortki w donicach...lepiej niż na rabatach...a donice wyszły profesjonalnie
Zdolniacha

Tematu dnia nie będę ciągnąć....
iwka 23:22, 29 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
podejrzane to jakieś
taa teraz bedzie laził przy nim i sam do siebie sie usmiechal jak juz cos mu sie uda tak wlasnie sie zachowuje
iwka 23:25, 29 kwi 2016

Sylvana napisał(a)

Ale ładnie....super wyglądają te hortki w donicach...lepiej niż na rabatach...a donice wyszły profesjonalnie
Zdolniacha

Tematu dnia nie będę ciągnąć....
dzieki Sylwia muszę je przesadzić do większych doniczek, bo ziemi to one mają malutko i będę wstawiać je do betonowych a na jesieni gdzieś na rabatę wsadze teraz to chyba jeszcze na noce raczej nie zostawiać na dworze?
iwka 23:26, 29 kwi 2016

babka napisał(a)
Własnie wróciłam by dodać zachwyt nad Twymi donicami. Rewelacyjnie się prezentują. A te hotki to gdzie kupiłaś w lidelu ? i po ile mają?? KNie widziałam w naszej ofercie, może przegapiłam
tak w L 25 zł.
amelia_b 23:26, 29 kwi 2016

iwka napisał(a)
u mnie nie pada nie śpię , przyszło mi do głowy maske na stopy zalozyc i godzinę muszę siedzieć boję się położyć bo jak usnę to rano bez stop moge być
dobre a mnie sen coś łapie,zmykam,buziaki na dobranoc zostawiam bo po 5 będzie pobudka
iwka 23:28, 29 kwi 2016

blyxa napisał(a)

Nie wierzę, że to nie śmierdzi
Nawet jak granulowany wożę to później auto muszę wietrzyć.
Choć dla takiej qupy to nawet przyczepkę wynająć i podjechać do kolegi zanim się rozmyśli

A tulipany śliczne
Blyxa no mówię Ci, nic a nic nie capi wiem bo mój nos dzisiaj prawie dotykal złota
Sylvana 23:31, 29 kwi 2016

iwka napisał(a)
dzieki Sylwia muszę je przesadzić do większych doniczek, bo ziemi to one mają malutko i będę wstawiać je do betonowych a na jesieni gdzieś na rabatę wsadze teraz to chyba jeszcze na noce raczej nie zostawiać na dworze?

Jak to te z L. to pewnie w szklarni stały....zwłaszcza, że już kwitną...więc poczekaj jeszcze chyba z wypuszczaniem ich na nocki
W donicach mi się bardzo podobają....moja w gruncie nie ma podjazdu