Ogromny ogród i idzie het,het w górę.
Jakie pomysłowe aranżacje i dekoracje.I Wy to wszystko sami.Podziwiam i wielki ukłon.Bajka,dosłownie bajka.
Fajnie,że jest sporo różnych ogrodów na forum,można oglądać i podziwiać.
W Twoim ogrodzie nie ma nudy,na każdym kroku coś się dzieje i coś zaskakuje.
Na piątej stronie na pierwszym zdjęciu wizytówki zobaczyłam przygotowane rabaty z bardzo pomysłowymi obrzeżami.Już są osadzone? Jeśli tak to co tam posadziłaś?
Bo chciałabym zobaczyć a nie sposób mi znaleźć.
to był ro pełen wrażeń, spotkań, nowych znajomości i zmian w ogrodzie
Dziękuję Wszystkim za ten cudny czas i liczę na to, że sezon obecny nie będzie pod tym względem gorszy
Woziliśmy za sobą pogodę....bo nawet jak prognoza była inna, to nam słonko przyświecało
Witam Cię Aniu w Szmaragdowej To prawda wszystko jak do tej pory zrobiliśmy sami własnoręcznieCieszę się, że ogród jest ciekawy bo o to mi chodziło, o nudzie nie może być mowy.
Tą rabatę w drewnianych donicach dopiero zaczęłam jesienią obsadzać na razie są tam dwa kolorowe bukszpany z których będą kuleczki jeden ostrokrzew, tulipany, krokusy, trzy jałowce okrywowe, trawa red baron, i hakonka, wiosną pewnie dużo jeszcze dojdzie
Pewnie, że robi wrażenie Szczególnie rabata trawiasta wprawia mnie w zachwyt i niesamowity klimat ogrodu ale co się dziwić jak Gospodarze też niesamowici