Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 19:32, 01 sty 2019

anka_ napisał(a)
Wspaniałe streszczenie ostatniego roku - "Sezon w pigułce" jeszcze wyraźniej pokazał ogrom włożonej przez Was pracy. Bardzo zmężniał Sylwio Wasz ogród.

Aby w tym roku nie zabrakło sił do realizacji nowych wyzwań.

Sił co roku ubywa Aniu. Jak sobie przypomnę całe drewniane palisadki przy ognisku przewiozłam sama taczkami jeden kurs z pełną taczką i z powrotem po kolejną partię, w samym środku zimy woziłam 1 km w jedną stronę Dziś bym tego już nie dokonała.
Ale opłaciło siębędziemy działać ile damy radę
sylwia_slomc... 19:35, 01 sty 2019

dana1s napisał(a)
Sylwuś piękne posumowanie minionego sezonu
Od początku powtarzam, że nie ma drugiej tak pracowitej i wytrwałej pary na tym forum i najprawdopodobniej w całym kraju
Podziwiam Was i Wasz zapał!
Życzę Wam fantastycznego 2019 w pełnym zdrowiu i bez zawirowań w życiu !

Są Danusiu Wystarczy spojrzeć na Was, na Danusię i Witka, na Irenkę i Zygmunta. Na Kasię i Katkę, Mirę i Monię z Andrzejem i wielu wielu innych ogrodników. Każdy walczy jak może Choć może słowo walczy nie jest tu adekwatne, wszak robimy to z miłości
sylwia_slomc... 19:36, 01 sty 2019

AgataM napisał(a)
Życzę Tobie i Twoim bliskim dużo zdrowia i radości. Niech Nowy Rok 2019 spełni wszystkie Wasze marzenia i plany

Dziękujemy Agatko i oby Wasze marzenia i plany się spełniły
sylwia_slomc... 19:36, 01 sty 2019

Alicja169 napisał(a)
Ogrodowy reportaż perfecto !!!
Jesteście wielcy!
Gratulacje!
Tyle ciężkiej pracy i spektakularny efekt - Perfecto Rancho!!
Najlepszego na 2019

Buziaczki Alicjo
Katkak 20:35, 01 sty 2019

Czuję się dumna jako matka chrzestna ścieżek w warzywniku, bo są naprawdę piękne i wyjątkowe
sylwia_slomc... 20:59, 01 sty 2019

Katkak napisał(a)
Czuję się dumna jako matka chrzestna ścieżek w warzywniku, bo są naprawdę piękne i wyjątkowe

Kasieńka Ty jesteś matką chrzestną nie jednego pomysłu w tym ogrodzieI pewnie nie jeden raz jeszcze będzieszWiesz jak Cię kochamy
Rumianka 21:02, 01 sty 2019

Obejrzałam...z otwartą paszczą...niesamowite...po prostu niesamowite... tyle pracy
sylwia_slomc... 22:09, 01 sty 2019

Rumianka napisał(a)
Obejrzałam...z otwartą paszczą...niesamowite...po prostu niesamowite... tyle pracy

Eliso zamknij buzie bo mucha wpadnie
Dziękuję, lekko nie było...nawet bym zaryzykowała, że prócz drugiego roku to był jeden z najcięższych sezonów, ale dźwignęliśmy i teraz jest satysfakcja, szczęście i poczucie spełnienia.
Choć jak widzę te kretówki to trawnik mamy praktycznie do siania na nowoWięc i ten zacznie się pracowicie
anpi 22:18, 01 sty 2019

Sylwio z wielką przyjemnością po raz kolejny wirtualnie pospacerowałam po Twoim ogrodzie i to jak w kapsule czasu dzięki podsumowaniu jakie przygotowałaśJestem ciągle pod wielkim wrażeniem Waszej pracowitości i wytrwałości w dążeniu do realizacji waszych zamierzeń ogrodowych !Ogród bardzo wypiękniał w tym roku i o każdej porze roku jest widowiskowy
Życzę Wam wiele zdrowia ,sił i pomysłów ,by dalej realizować z radością swoje pasje! By być przykładem dla innych,którzy czerpią tą energię od WAS nawet wirtualnie.Dzięki
sylwia_slomc... 22:46, 01 sty 2019

Aniu, niezwykle miłe to co napisałaś, nigdy nie myślałam o naszej pracy w ogrodzie w takich kategoriach, ale jeśli faktycznie tak jest jak piszesz i to się udziela innym to jestem szczęśliwa