Bardzo mi miło, ze do mnie zajrzałaś Vivo
Na dalie pomponowe polowałam już w zeszłym sezonie , ale jakoś nie mogłam spotkać nigdzie Teraz się udało
Planuję jeszcze wiosną dokupić peoni i rodków........i pewnie jeszcze nie jedną rośliną się na O... zarażę
Twój ogród nieustannie podziwiam I jestem pod mega wrażeniem efektów jakie przyniosła Wasza praca
Już jesteśmy po wizycie uff, osłuchowo ponoć czysto, ale Pani doktor pewności nie ma bo rok temu też w osłuchu nic nie było , a okazało się , że zapalenie płuc na rentgenie jestMamy syrop i receptę w razie pogorszenia na antybiotyk.
Babcia czuje się już lepiej , ale jeszcze ma leżeć
Naogladałam się wczoraj przeróżnych ogrodów u Kondzia i doszłam do wniosku , że mi tych bylin jeszcze dużo potrzeba Kupuje , a potem jak podrosną będę dzielić
Dzięki Kamilko Doszłam wczoraj do wniosku, że gdybym mieszkała w Krakowie na stałe toby mnie z ogrodniczych nie wyciągnęli wołami, a tak to robię zakupy ogrodowe tylko jak jadę do Krakowa......ewentualnie na jarmarku
Podzielam opinie co do dalii pomponowych. Tez je lubię, ale i inne tez mam.
Życzę udanych kwitnień i Zdrowia dla babci.
Dzięki Hanuś , one mimo , że rośliny duże to te pomponiki dają im wdzięku i lekkości
U nas wczoraj śniegiem ciut poprószyło , ale teraz znów na plusie, ciekawe jak będzie jutro i na co pogoda pozwoli
Ogłaszam wszem i wobec Wszystkim zainteresowanym, że sadownicy już od świat drzewka przecinają w ciepłe dni, a i opryski już też poszły w ruch.....tyle, że nie wiem na co pryskają.
Też się przymierzam do przecinkiA jutro może pobielę