Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 23:08, 01 maj 2016

Wszędzie morze kwiatów, w każdym zakątku, a kwiaty niezwykle okazałe. Nigdy nie widziałam tak wysokich orlików, ale czad . I do dziś jeszcze byłam przekonana o tym, że moja serduszka okazała jest duża . Byłam - już wiem, że nie jest duża przy serduszce Sylwii

moja ulubiona kapliczka

malgorzata_s... 23:11, 01 maj 2016

My już też w domciu. Dziękujemy Kochani za cudowne chwile majówkowe Ogród wspinający się w nieskończoność tak ogarnięty i wypucowany to dla mnie zagadka.
Jak sobie kiedyś pomyślę że mi ciężko to pomyślę o Was i będzie to dla mnie mobilizacją. Jesteście mega pracowici czego widać efekty w Waszym ogrodzie.
Dziękuję wszystkim wspaniałym Gościom za towarzystwo Do zobaczenia niebawem
Agania 23:12, 01 maj 2016

Tulipany też sã gigantyczne
sylwia_slomc... 23:17, 01 maj 2016

Katkak napisał(a)
Wszędzie morze kwiatów, w każdym zakątku, a kwiaty niezwykle okazałe. Nigdy nie widziałam tak wysokich orlików, ale czad . I do dziś jeszcze byłam przekonana o tym, że moja serduszka okazała jest duża . Byłam - już wiem, że nie jest duża przy serduszce Sylwii

moja ulubiona kapliczka

W życiu by mi takie zdjęcia nie wyszły, chyba nawet gdybym ten sprzęt miała....do tego trzeba mieć oko Jeszcze raz dziękuję bardzo za pokazanie Szmaragdowej Doliny na tak pięknych fotach, od razu samej mi się bardziej podoba
Katkak 23:17, 01 maj 2016

Zdjęcia mówią same za siebie

Kasia postanowiła trochę rozruszać tę panią .

Błogosławiony między niewiastami
Sylvana 23:18, 01 maj 2016

Każdy ma inne spojrzenie na ogród.
Dzięki Twoim gościom mogłam zobaczyć Twój ogród z zupełnie innej strony.
Miejsca, których Ty nie pokazywałaś, bo Ci się opatrzyły, albo wydawały mniej atrakcyjne i ich nie fotografowałaś.

Super fotorelacja....ogród zmienił się przez niespełna rok nie do poznania...BRAWO TY a raczej WY.

Każdy ma w ogrodzie miejsca mniej atrakcyjne, których nie chce pokazywać....u Was takich nie ma....działacie po całości i do szczęśliwego końca...

Super ogród....a rośliny mega zadbane i dorodne

PS. Do Kasi - to zdjęcia z zielonym filterkiem?
Przepraszam za prywatę
sylwia_slomc... 23:20, 01 maj 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
My już też w domciu. Dziękujemy Kochani za cudowne chwile majówkowe Ogród wspinający się w nieskończoność tak ogarnięty i wypucowany to dla mnie zagadka.
Jak sobie kiedyś pomyślę że mi ciężko to pomyślę o Was i będzie to dla mnie mobilizacją. Jesteście mega pracowici czego widać efekty w Waszym ogrodzie.
Dziękuję wszystkim wspaniałym Gościom za towarzystwo Do zobaczenia niebawem

Cieszę się, że dojechaliście szczęśliwie Odwiedziny takich gości jak dzisiejszego dnia mobilizują do dalszych starań, do tego podrzucone ciekawe pomysły, nic tylko czerpać garściami I morze komplementów
Agania 23:22, 01 maj 2016

Po takich fotach naszej ogrodowej gwiazdy, bez podkladu muzycznego Yoy can dance niech się schowa
sylwia_slomc... 23:22, 01 maj 2016

Katkak napisał(a)
Zdjęcia mówią same za siebie

Kasia postanowiła trochę rozruszać tę panią .

Błogosławiony między niewiastami

Bomba było...szkoda , że już się skończyło, ale powtórzymy na pewno
sylwia_slomc... 23:24, 01 maj 2016

Agania napisał(a)
Tulipany też sã gigantyczne

Agatka ogród wielki to i kwiatki rosną proporcjonalne tylko drzewa na razie mają proporcje w drugą stronę