DorothaM
13:57, 06 lip 2015
Prawa strona tarasu, która wygląda tak:

zaczęłam sobie rysować i takie coś mi wyszło, też do końca nie wiem czy idę w dobrym kierunku..
Stanie tam na pewno domek na narzedzia o długosci gdzies 1,5 - 2 m. Myślałam, aby posadzić tam tuje, które miałyby byc naturalnym ogrodzeniem. Tutaj ciągle wieje. Na palcach 1 ręki można policzyć dni kiedy jest spokojnie. Ci którzy mieszkają nad morzem, wiedzą o czym mówię. I gdyby taras był "ze złota", to nie będę na nim siedzieć, bo w kółko wieje. Dlatego po tej stronie MUSIMY się zasłonić. Domek na narzędzia myślę, że będzie dobrą sprawą i obok tuje.
Ma być ścieżka z tarasu do domku - jeszcze nie wiemy z czego.
Ja myślałam o roślinach cebulowych i rododendronach.
Tyle, że ja myślałam o tym, aby rododendrony były obok tarasu. Coś takiego:

A mąż myślał, aby rododendrony były "przed tarasem":
zaczęłam sobie rysować i takie coś mi wyszło, też do końca nie wiem czy idę w dobrym kierunku..

Stanie tam na pewno domek na narzedzia o długosci gdzies 1,5 - 2 m. Myślałam, aby posadzić tam tuje, które miałyby byc naturalnym ogrodzeniem. Tutaj ciągle wieje. Na palcach 1 ręki można policzyć dni kiedy jest spokojnie. Ci którzy mieszkają nad morzem, wiedzą o czym mówię. I gdyby taras był "ze złota", to nie będę na nim siedzieć, bo w kółko wieje. Dlatego po tej stronie MUSIMY się zasłonić. Domek na narzędzia myślę, że będzie dobrą sprawą i obok tuje.
Ma być ścieżka z tarasu do domku - jeszcze nie wiemy z czego.
Ja myślałam o roślinach cebulowych i rododendronach.
Tyle, że ja myślałam o tym, aby rododendrony były obok tarasu. Coś takiego:

A mąż myślał, aby rododendrony były "przed tarasem":