Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

agnieszka_m 09:21, 19 mar 2016

Flower1 napisał(a)
Widze ze masz tez begonie ,chciałabym w przyszlym roku tez sprobowac ale mamy mały domek i przeraza mnie troszke ten balagan. Ciekawa jestem jak ci wyjdą .Ja co roku kupuje ok 60 szt. Chciałabym sie zapytac jeszcze odnosnie bukietowych ,jak widziałas mam dopiero patyczki ,czy jest taka opcja ze zakwitna w tym samym roku czy nie da rady ? to moj pierwszy raz i nie mam pojecia.

powinny zakwitnąć chyba że będziesz je odrazu zagęszczać to wtedy może nie
frezja 09:28, 19 mar 2016

Flower1 napisał(a)
Widze ze masz tez begonie ,chciałabym w przyszlym roku tez sprobowac ale mamy mały domek i przeraza mnie troszke ten balagan. Ciekawa jestem jak ci wyjdą .Ja co roku kupuje ok 60 szt. Chciałabym sie zapytac jeszcze odnosnie bukietowych ,jak widziałas mam dopiero patyczki ,czy jest taka opcja ze zakwitna w tym samym roku czy nie da rady ? to moj pierwszy raz i nie mam pojecia.

U mnie zabawa z patyczkami też pierwszy raz, ale z tego co wiem, to - powtórzę za Agnieszką - powinny zakwitnąć.
Flower1 09:38, 19 mar 2016

frezja napisał(a)

U mnie zabawa z patyczkami też pierwszy raz, ale z tego co wiem, to - powtórzę za Agnieszką - powinny zakwitnąć.

no to super
frezja 13:04, 19 mar 2016

Promanal

http://poradnikogrodniczy.pl/promanal-ekologiczny-srodek-owadobojczy.php
agnieszka_m 13:09, 19 mar 2016

Ewciu będziesz pryskać już
ja może miedzianem dziś przelece
frezja 13:11, 19 mar 2016

Chcemy dzisiaj ..temperatura pasuje miedzianem chyba tez możesz..
agnieszka_m 14:25, 19 mar 2016

frezja napisał(a)
Chcemy dzisiaj ..temperatura pasuje miedzianem chyba tez możesz..

ale nie wiem czy popryskam bo strasznie wieje i zimno
MirellaB 14:57, 19 mar 2016

Ewa napisz czy prysk zrobiłaś
frezja 17:43, 19 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Ewa napisz czy prysk zrobiłaś

Mirelko, oprysk zrobiony..dostało się śliwie, jabłonkom, gruszy i jaśminowi.Z opisu wynika, że do połowy marca powinno się ten oprysk zrobić i przypasowało wreszcie z temperaturami.A jak u Ciebie ??
MirellaB 19:31, 19 mar 2016

frezja napisał(a)

Mirelko, oprysk zrobiony..dostało się śliwie, jabłonkom, gruszy i jaśminowi.Z opisu wynika, że do połowy marca powinno się ten oprysk zrobić i przypasowało wreszcie z temperaturami.A jak u Ciebie ??

Ewo fajnie, że udało Ci się oprysk zrobić Mówisz do końca marca - to jeszcze mam trochę czasu

Ja nic ogrodowo w ten weekend nie działam - nad papierami siedzę