Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 21:53, 18 wrz 2016

jolanka napisał(a)
O kurcze

Takie piękne są
Karolinaz 09:04, 19 wrz 2016

Witam Ewa- w wątku Polinki pisałaś o dołowaniu trawek zakupionych na jesień, możesz mi coś więcej na ten temat powiedzieć? Zakupiłam wczoraj piękne rozplenice morning light i wiadomo chciałabym im pomóc jak najlepiej przetrwać zimę.
frezja 09:13, 19 wrz 2016

Karolinaz napisał(a)
Witam Ewa- w wątku Polinki pisałaś o dołowaniu trawek zakupionych na jesień, możesz mi coś więcej na ten temat powiedzieć? Zakupiłam wczoraj piękne rozplenice morning light i wiadomo chciałabym im pomóc jak najlepiej przetrwać zimę.

Witaj u mnie całe doniczki wraz z rosnącymi w nich roślinami zakopujemy w ziemi, a od góry okrywamy delikatnie materiałem ściółkowym. Może być to ściółka z liści, słomy czy trocin. Ściółkę, to wiadomo, trochę później zrobisz. Powodzenia
Dominika11 09:45, 19 wrz 2016

ależ cudnie
Karolinaz 19:04, 19 wrz 2016

Dziękuję bardzo za szybką odp, zastosuje tę metodę. U mnie przez weekend bardzo wlało, jak ziemia troszkę podeschnie zadołuje trawki i będą już sobie czekać tak do przyszłego roku
inka74 20:50, 19 wrz 2016

No na takie zastosowanie pończoch bym nie wpadła, uśmiałam się. Ja w sobotę selekcję zrobiłam, niestety od częścikarteczki mi wyblakły i nie wiem co mam. U mnie ogromna ilość małych cebul. Pójdą na przechowalnik z tyłu domu.

Bardzo mi się twoje widoki ogrodowe podobają.
frezja 21:18, 19 wrz 2016

inka74 napisał(a)
No na takie zastosowanie pończoch bym nie wpadła, uśmiałam się. Ja w sobotę selekcję zrobiłam, niestety od częścikarteczki mi wyblakły i nie wiem co mam. U mnie ogromna ilość małych cebul. Pójdą na przechowalnik z tyłu domu.

Bardzo mi się twoje widoki ogrodowe podobają.

)) każde zastosowanie dobre, jeżeli tylko się sprawdzi.
Ja sobie nie zaznaczyłam kolorów...mam nadzieję, że nie będzie misz- maszu. Najlepszy sposób to wstążeczki z kolorem. Z drobnicą też tak zrobię; pójdą do małych doniczek i niech nabierają masy.
Dziękuję...miło bardzo. Dzisiaj skosiłam trawkę i mam po deszczu niesamowitą zieleń.
emilia 10:53, 20 wrz 2016

frezja napisał(a)

Posortowane cebule czekają na swój czas.

Kochana !!!!!!!!!!!!!! Jesteś wielka )))))))) Jak ja Ci dziękuję za te zdjęcia, jaki to dobry sposób U mnie zawsze w doniczkach, skrzynkach, skrzyneczkach, już raz wszystko mi się wywaliło i wymieszało odmiany. Zgapiam i jeszcze raz wielkie dziękuję
frezja 15:34, 20 wrz 2016

emilia napisał(a)

Kochana !!!!!!!!!!!!!! Jesteś wielka )))))))) Jak ja Ci dziękuję za te zdjęcia, jaki to dobry sposób U mnie zawsze w doniczkach, skrzynkach, skrzyneczkach, już raz wszystko mi się wywaliło i wymieszało odmiany. Zgapiam i jeszcze raz wielkie dziękuję

)) Bardzo się cieszę Emilio, że przydałam ci się z moim "pomysłem". Jeszcze wstążeczka w kolorze odpowiadającym zawartości i tyle.
Działaj..
lojalna_ 18:08, 20 wrz 2016

Jak dobrze widzialam to byla przez chwile na avatar ku dlaczego go zmienilas?