Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

Mysza 20:43, 12 mar 2019

Pysznie torcik wygląda

U Ciebie wiosna piękna, ile kolorów.
A czosnki jakie duże...u mnie to ledwo z ziemi powychodziły.
oliwka 21:33, 12 mar 2019

Ewa u Ciebie kolorowo i słodko krokusy i ciemierniki przykuwaja uwagę -ależ mają kolor !!!!! i domek dla owadów ładny - taki chciałabym sama zakupic
Dziękuje za odwiedziny, u mnie jeszcze nie czuję chęci do krzątania się po balkonie, choc część prac już jest zrobionych a siałas już rzodkiewkę ???? ja zapomniałam kupić ziemię i pewnie dopiero mi się uda coś wysiać w następnym tygodniu.
anna_grreen 21:43, 12 mar 2019

Ewo, dziękuję za odwiedziny na moim wątku. Spróbowałam ogarnąć Twój ale jest obszeeeeeeerny. Bardzo mi się podoba. Masz tak dożo różnych iglaków, krzewów, kwiatów. To fajnie zobaczyć coś innego, kolorowego, energetycznego i spojrzeć na swój ogród. Nie zrozum mnie źle, bardzo go lubię ale jest za poważny ( jak przystało na urzędniczkę). Mam nadzieję, że mogę liczyć na pomoc w zmianie mojego zbyt konkretnego, powiedziałabym paragraficznego ( choć chyba nie ma takiego słowa) ogrodu. Zapraszam z każdymi uwagami. Pozdrawiam Anka .
frezja 09:09, 13 mar 2019

lilia napisał(a)
Edyto przepis ze strony "Moje wypieki". Tort ananasowy. Polecam
frezja 09:17, 13 mar 2019

anna_grreen napisał(a)
Ewo, dziękuję za odwiedziny na moim wątku. Spróbowałam ogarnąć Twój ale jest obszeeeeeeerny. Bardzo mi się podoba. Masz tak dożo różnych iglaków, krzewów, kwiatów. To fajnie zobaczyć coś innego, kolorowego, energetycznego i spojrzeć na swój ogród. Nie zrozum mnie źle, bardzo go lubię ale jest za poważny ( jak przystało na urzędniczkę). Mam nadzieję, że mogę liczyć na pomoc w zmianie mojego zbyt konkretnego, powiedziałabym paragraficznego ( choć chyba nie ma takiego słowa) ogrodu. Zapraszam z każdymi uwagami. Pozdrawiam Anka .
Aniu, każdy ma swój styl w urządzaniu i swoje upodobania. Wchodząc na Ogrodowisko z bagażem doświadczeń ogrodowych miałam inne spojrzenie na mój zielony zakątek. Nie podobały mi się ogrody z prostymi liniami, roślinami pod linijkę...szybko odmieniło mi się i wolę dobierać rośliny i sadzić z planem w głowie. Lubię ogród uporządkowany a nie chaotyczny i w takim czuję się dobrze. I pamiętaj...Ogrodowisko zmienia nasze spojrzenia. Pozdrawiam
frezja 09:22, 13 mar 2019

oliwka napisał(a)
Ewa u Ciebie kolorowo i słodko krokusy i ciemierniki przykuwaja uwagę -ależ mają kolor !!!!! i domek dla owadów ładny - taki chciałabym sama zakupic
Dziękuje za odwiedziny, u mnie jeszcze nie czuję chęci do krzątania się po balkonie, choc część prac już jest zrobionych a siałas już rzodkiewkę ???? ja zapomniałam kupić ziemię i pewnie dopiero mi się uda coś wysiać w następnym tygodniu.
Witaj u mnie Domek zakupiony w Kiku...czatowałam na niego kilka miesięcy,aż będzie w promocji..doczekałam Dzisiaj dostawa ciemierników; brakło białych i domówiłam 3 inne kolory. Rzodkiewka już posiana i czekam. Zdążysz ogarnąć..
frezja 09:28, 13 mar 2019

Mysza napisał(a)
Pysznie torcik wygląda

U Ciebie wiosna piękna, ile kolorów.
A czosnki jakie duże...u mnie to ledwo z ziemi powychodziły.
Roślinki tak cieszą..czosnki teraz dają czadu. U Ciebie też wszystko ruszy, nawet się nie obejrzysz U mnie dość ciepły rejon.
frezja 09:29, 13 mar 2019

agla napisał(a)
A ja niezmiennie ciemiernikiem się zachwycam. Chociaż pozować chyba nie chciał
Kiedyś nawet nie znałam tej roślinki. Z pozowaniem to prawda..odwraca się podczs sesji..
frezja 15:03, 13 mar 2019

Słoneczko świeci,aż miło wyjść do ogrodu. Wczoraj dojechała donica...oczywiście do skręcenia. Jestem zadowolona dzisiaj trzeba ją zabezpieczyć jakimś środkiem i tylko chyba od zewnątrz a wewnątrz będzie folia bąbelkowa; już Danusiu wiem, że bąbelki od strony deski Przygotowane gałązki, część wkładu z kompostownika, ziemia sklepowa, obornik i kompost. I jeszcze kilka fotek w pięknym słoneczku trawki fajnie odbijają, pokazały się stokrotki..no bajka

lilia 20:37, 13 mar 2019

frezja napisał(a)
Edyto przepis ze strony "Moje wypieki". Tort ananasowy. Polecam

Dziękuję Znalazłam!