Witam Rumianko
przepiękny ogród A ta kompozycja - wspaniałe dzieło! bardzo eleganckie Te czerwone roślninki na obrzeżach, to co to takiego? Ładnie wygląda.
Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję za miłe słowa. Roślinka na obrzeżu to bażyna Bernstein, podobna do wrzosu. Na wiosnę jest zielonkawa, latem lekko pomarańczowa, a jesienia i zimą czerwona. W sobotę zakupiłam następnych 10 sztuk. Z bliska mam zdjęcie na 21 stronie wątku.
AGDULA czuję się u Ciebie jak u siebie, klimat twojego ogrodu mam w sercu....jesienny dławisz urzeka, huśtawka w takim otoczeniu to prawdziwy relaks, aż chce się żyć, sceneria mi gra w każdym calu, mało Cię na ogrodowisku, bywaj i pokazuj nam swój ogród, jaką ma powierzchnię, wydaje się ogromny i piękny jesienią jest
Mój ogród ma 1200 m. a i tak go nie moge obrobić bo ciągle coś modyfikuje, wysadzam dosadzam i tak w kółko. Dałwisz to moje ulubione pnącze. Ale muszę przyznać, że rzadko je widzę na forum/ Albo mi gdzieś ucieka
Szukałam u Ciebie oczka wodnego, ale tylko widzę to co w wizytówce, a wydaje mi sie ze kiedyś czytałam, że zmieniałaś to oczko, może wkleić u siebie zdjęcie, albo podac na której masz stronie ?
Dawno u Ciebie nie byłam ale ostatnio mam prawie wszędzie zaległosci. Śliczną jesień pokazałas a jabłonki oblepionej jabłuszkami zazdroszczę , ślicznie wygląda.Pozdrówka.