Witaj Kasiu u mnie i na Ogrodowisku cieszę się, że kolejna osoba z naszego regionu ujawniła się może inni podglądający również się ujawnią ) nie mogę znaleźć Twojego wątku
targi się popsuły i dlatego w tym roku było mniej wystawców, ale w tym roku zmienili formułę chyba na lepszą więc mam nadzieję, że w kolejnych latach wystawców będzie więcej. Z drugiej strony przybywa wiele punktów sprzedaży roślin, więc nic straconego
Jestem pewna, że masz piękny ogród, a będzie tylko piękniejszy
Serdecznie pozdrawiam
pracuję w ogródku kiedy tylko mogę, ale w tym roku niewiele zrobiłam w porównaniu z poprzednimi latami ze względu na chroniczny brak czasu ale ogródek sobie radzi )) czekam z niecierpliwością na zakończenie prac budowlanych aby móc rozsadzić rośliny
Pozdrawiam
Trawa i u mnie rośnie w zastraszającym tempie. Ale we wtorek "kosa" idzie w ruch.
Miłego wieczoru.
Ewela witaj na Ogrodowisku i u mnie
Dziękuję za te miłe słowa sporo pracy już za nami ale jeszcze więcej przed nami )) w zasadzie wszystko przed nami )))
Trzymam kciuki za Twój ogród i pozdrawiam
To teraz troszkę zdjęć
w ogródku rusztowania a na tarasie piaskownica ))) Asia kiedyś mnie pytała jak blisko ogródka jest budowa
zdjęcie z telefonu więc słabo widać, ale widać, że pomiędzy filarami jest zrobiona "wnęka" i taras w tym miejscu zakończony na filarach, bo w tej "wnęce" będzie żywopłocik bukszpanowy ) i oczywiście nie będzie tutaj tych wszystkich widocznych roślin, bo będą rozsadzone po całym ogródku )