Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 23:08, 25 cze 2011

Ewa napisał(a)
Kasiu aparacik się spisuje super!
Piękna rabatka przy bordowej leszczynie, lawenda biała tez

Hej Ewa dziękuję w imieniu rabatki )) straaasznie gęsto się tam zrobiło, a martwiłam się, że będzie łyso )))
czyli kupiłaś taki aparacik jak ja mam cieszę się, że Ci odpowiada ja nadal jestem z niego zadowolona )) Serdecznie Cię pozdrawiam i czekam na Twoje dalsze relacje z podróży, bo ja niestety ostatnio uziemiona na jakiś czas jestem

KasiaWB 23:11, 25 cze 2011

bogumila_bienko napisał(a)

Ja swoich host jeszcze nie liczyłam, ale przyznaję, że pięknie mi rosną

te poniżej kupiłam wiosną jak miały po dwa listki i w zasadzie wzięłam je na próbę kolorystyczną, a teraz są to jedne z moich ulubionych

Jak pięknie się prezentują -takie dopieszczone.

Dziękuję Bogusiu, miło mi, że zajrzałaś do mnie ostatnio mało się udzielam na forum, ale niestety vis major ...
KasiaWB 23:18, 25 cze 2011

Martek napisał(a)
Ale ugorem wszystko na tym wątku nie polecam oglądać )))))))))))
Spotkałam dziś Kasię całą Rodzinkę sympatyczną i poleciała Katarzyna z takim tekstem "Mój ugór ..."
No cóż każdy inaczej interpretuje pojęcia...
Kasia Ty więcej masz przez jedną wiosnę niż ja mieszkając 12 lat na posesji ))

Marta, jesteś kochana dzielnie mnie wspierasz w tych moich poczynaniach nasz ogródek sprawia mi wiele radości
Niezwykle się cieszę, że znowu udało nam się spotkać i to tak miło )) pozdrowienia dla Twoich chłopaków - milo nam było ich poznać
Musimy koniecznie zrealizować tą naszą kawę ogrodową (niejedną rzecz jasna) zaczniemy w ogrodzie botanicznym, a potem ................. to już na zmianę ale będzie faaajnie
KasiaWB 23:21, 25 cze 2011

Jagna napisał(a)
Ślicznie wyzierają spod szyszek

na początku wiosny hosty wyściółkowane były korą... a że są posadzone pod dwiema sosnami to zostały dodatkowo tak udekorowane przez przyrodę
KasiaWB 23:24, 25 cze 2011

ell napisał(a)
piękna ta wiewióra
Też wczoraj spotkałam w lesie niestety nie pozowała tak pięknie jak Twoja

udało nam się ją uchwycić, ale to jak zawsze kwestia chwili
KasiaWB 23:31, 25 cze 2011

Nim pójdę spać, to jeszcze pokażę dzisiejsze drobne zakupy

białe tawułki - Astilbe arendsii "Snowdrift"

nieoczekiwanie dość nabyte trzykrotki

cała kępa ciemnoniebieskich

KasiaWB 23:34, 25 cze 2011

ale również i bladoniebieskie

a to wszystko przez bladoniebieską ostróżkę )) którą też kupiłam, choć miała już ścięte kwiaty, podobno ma ponownie zakwitnąć.... pożyjemy zobaczymy ))
KasiaWB 23:37, 25 cze 2011

a oto wanna pani od trzykrotek i ostróżki dla mnie bomba ))

Niage 23:55, 25 cze 2011

Oryginalnie z tą starą wanną Wygląda, jakby się z niej piana wylewała Czy to rozchodnik ostry, ta pianka?
KasiaWB 00:00, 26 cze 2011

Niage napisał(a)
Oryginalnie z tą starą wanną Wygląda, jakby się z niej piana wylewała Czy to rozchodnik ostry, ta pianka?

takie miałam skojarzenie z pianą jak robiłam to zdjęcie nie wiem co to za roślinka, ale też podejrzewam, że rozchodnik