Kawa
08:00, 15 kwi 2016

dostałam wczoraj super prezent od Iwonki (żabki)
ID posadzona nie dzielona za bardzo póki co , co się pewnie zmieni w późniejszym terminie
do posadzenia została obiedka i rh dla których nie mam miejsca
miłkę życicową posadziłam póki co pod pergolą chociaż pewnie i ona zmieni swoje miejsce w najbliższym czasie
żonkile kwitną w najlepsze tulipany mam nadzieję będą w pełnym rozkwicie na przyszłą niedzielę - na komunię (chciałabym i będę je o to prosić)
hosty wychodzą bergenie od Amelki się przyjęły
czosnki wywaliły "czubki kwiatowe" na zewnątrz brzoskwinia kwitnie w najlepsze, szafirki tez
a i zauważyłam oznakę życia u jednego miskankta ML - 3 pozostałe nic
konwalnik wygnił i poszedł w kosz żurawki ładnie się zbierają
pies złośliwy depta po posadzonej szałwii (typowo złośliwie)
krzewuszki zniosły przesadzenie i zaczynają się zielenić, wierzby wreszcie się ruszyły
lilak ma paki kwiatowe
no to chyba mimo deszczu wiosna
ID posadzona nie dzielona za bardzo póki co , co się pewnie zmieni w późniejszym terminie
do posadzenia została obiedka i rh dla których nie mam miejsca
miłkę życicową posadziłam póki co pod pergolą chociaż pewnie i ona zmieni swoje miejsce w najbliższym czasie
żonkile kwitną w najlepsze tulipany mam nadzieję będą w pełnym rozkwicie na przyszłą niedzielę - na komunię (chciałabym i będę je o to prosić)
hosty wychodzą bergenie od Amelki się przyjęły
czosnki wywaliły "czubki kwiatowe" na zewnątrz brzoskwinia kwitnie w najlepsze, szafirki tez
a i zauważyłam oznakę życia u jednego miskankta ML - 3 pozostałe nic
konwalnik wygnił i poszedł w kosz żurawki ładnie się zbierają
pies złośliwy depta po posadzonej szałwii (typowo złośliwie)
krzewuszki zniosły przesadzenie i zaczynają się zielenić, wierzby wreszcie się ruszyły
lilak ma paki kwiatowe
no to chyba mimo deszczu wiosna