Bogdzia mu cudowny, dojrzały ogród. Warto, bo oprócz rodków ma sporo kwiecie. A w sprawie rodków jest naprawdę ekspertem. Nie musisz jakoś specjalnie szukać informacji, bo u niej co kilka stron ktoś dopytuje o szczegóły i informacji jest pełno
Ja w tamtym roku kupiłam 4 rh. Jeden padł bo się okazało, że był złamany u podstawy pnia - tak kupowałam nieprofesjonalnie.
Rh bedzie fajnie ja tez poluje . Zapytaj Bodzi ....wiem ze trzeba je posadzic troche wyzej lubia ziemie trzymająca wilgoć , nie ściółkowac .....no i zapytaj czy miejsce dobre . Oby zdrowo rósł
jak wszystko ruszy to nie będzie pusto piknie będzie dzisiaj powinnaś dostać moją paczkę, sprawdzałam wczoraj była na poczcie u Ciebie
Jaki to RH ? Miejsce nie na pełnym słońcu, głęboki min. 50cm dołek, szerokość też sporo większa niż RH, kwaśna ziemia zmieszana z rodzimą i finito. Ważna sprawa, posadzony nie głębiej niż w doniczce i niczym nie przysypywany, tzn. żadną korą czy tam kamykami