Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

amelia_b 21:25, 27 sie 2015

Kawa napisał(a)
Obok forsy poradziłem w tym roku bez od babci zobaczymy czy się przyjmie Lubie wszystkie rośliny kolory wiem ze powinno się jako 3 nie więcej ale ja taka poukładania nie jestem

Babcie są super ja od swojej miałam jeżówki, hortensje ogrodowe ( już je przeprowadziłem do teściowej) szałwie a i bukszpany
Kawa 21:28, 27 sie 2015

Sory za błędy ale pisze telefonu
Moja babcia ma 94 lata
Zobaczymy co z tym ben róże na pniu tez bym zostawiła i te buksxpanu które przesadziłem
iwka 21:30, 27 sie 2015

Zobacz tu tylko Ewa ma tam szerzej ale ładnie jest. Na pewno musi być coś wyższego w kilku miejscach
amelia_b 21:32, 27 sie 2015

Kawa napisał(a)
Sory za błędy ale pisze telefonu
Moja babcia ma 94 lata
Zobaczymy co z tym ben róże na pniu tez bym zostawiła i te buksxpanu które przesadziłem

Ja myślałam kiedyś o rabacie angielskiej,róże, bez,bukszpan i byliny i było by super
Kawa 21:33, 27 sie 2015

Szerzej ma na pewno. Dziewczyny nie zawracam wam juz głowy musze wszystko przemyśleć. Dziękuję Wam
amelia_b 21:38, 27 sie 2015

Pa
iwka 21:46, 27 sie 2015

Szerzej,ale u Ciebie nie musi być kilku rzędów roślin, chodzi o poukładanie ich plamami w grupy, czyli np. Wyższa trawa, hortensja, jakieś drzewko, rozplenica jakaś , tam gdzie więcej miejsca z przodu jakieś byliny z tych co masz, potem znowu coś wyższego. Masz tam jakies akcenty wyższe, lilak, róże na pniu. O, obok róży jakaś średnia trawkę i kilka krzaczkow lawendy. I takie plamy porobić i będzie ładnie. Kulka bukszpanowa od czasu do czasu.

A tej trawy co kupiłaś nie da się podzielić?
Kawa 21:46, 27 sie 2015

amelia_b napisał(a)

Ja myślałam kiedyś o rabacie angielskiej,róże, bez,bukszpan i byliny i było by super

No właśnie bez róże są bukszpan jest tylko z tymi byliśmy problem
Pa
iwka 21:47, 27 sie 2015

Tyle się napisałam i poszły sobie
Kawa 21:49, 27 sie 2015

iwka napisał(a)
Szerzej,ale u Ciebie nie musi być kilku rzędów roślin, chodzi o poukładanie ich plamami w grupy, czyli np. Wyższa trawa, hortensja, jakieś drzewko, rozplenica jakaś , tam gdzie więcej miejsca z przodu jakieś byliny z tych co masz, potem znowu coś wyższego. Masz tam jakies akcenty wyższe, lilak, róże na pniu. O, obok róży jakaś średnia trawkę i kilka krzaczkow lawendy. I takie plamy porobić i będzie ładnie. Kulka bukszpanowa od czasu do czasu.

A tej trawy co kupiłaś nie da się podzielić?

Da się jutro zrobię lepsze zdjęcie lawenda w tym miejscu nie rośnie zbyt mało słońca testowalam
Wiosna są tam i rysy wysze