Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Margerytka40 13:37, 15 maj 2017

U mnie już pada,właściwie od rana z małymi przerwami. Co wyjdę do ogrodu to zaczyna. Chyba nici z ogrodowania. Na cięciu tuje się nie znam ale chyba jak to ma być żywopłot to trzeba ciąć normalnie tak jak wszystkie. Albo może jeden ten przewodnik wyciąć. Ale Ci pomogłam
Kawa 13:38, 15 maj 2017

Jola - no kwitnie
też czekam na werdykt Toszki

Ewunia - no gdzie pięknie..są jakieś łądne przebłyski ale jeszcze jeszcze

Monia no miałam już możyce w ręce ale jakoś się powstrzymałam zeby madrzejszego zapytać

Paulinko - ja w pracy i wywiadówki 2 i zebranie rodziców i szlam mnie chce trafić bo tak ładnie
a trawa do koszenia jest

Iwonka - no jak powiązane? szmaragdy?

Kawa 13:39, 15 maj 2017

Margerytka40 napisał(a)
U mnie już pada,właściwie od rana z małymi przerwami. Co wyjdę do ogrodu to zaczyna. Chyba nici z ogrodowania. Na cięciu tuje się nie znam ale chyba jak to ma być żywopłot to trzeba ciąć normalnie tak jak wszystkie. Albo może jeden ten przewodnik wyciąć. Ale Ci pomogłam

no nie wiem Asia właśnie co
ale poczekam na zdanie Tochy
Anda 13:51, 15 maj 2017

Co tam w związku z ambrowcem słychać?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 13:52, 15 maj 2017

no albo to nie szmaragdy i jeszcze bardziej mnie oszukał, na tyle co je odróżniam to wydawało się że szmaragd. no mają po kilka takich jak u Ciebie i wszystko było do kupy taśmą związane. Jak rozcięłam to się przez zimę rozwaliły i paskudnie rosną.
Kawa 13:54, 15 maj 2017

Anda napisał(a)
Co tam w związku z ambrowcem słychać?

nic na razie nie ma
coś się wyjaśni w ciągu 2 tygodni
czekam ale mnie mierzi ten suchy badyl
Kawa 13:55, 15 maj 2017

iwka napisał(a)
no albo to nie szmaragdy i jeszcze bardziej mnie oszukał, na tyle co je odróżniam to wydawało się że szmaragd. no mają po kilka takich jak u Ciebie i wszystko było do kupy taśmą związane. Jak rozcięłam to się przez zimę rozwaliły i paskudnie rosną.

szkoda Iwonka moje ładne zwarte
może twoje też szmaragdy ale przenawożone
a co z twoimi cisami> tymi dużymi
iwka 14:01, 15 maj 2017

no tego biedaka reanimuję opryski dostaje, wycięte to co zbędne ale na tle pozostałych to wygląda jak uschnięty. Trudno, szkoda trochę, ale jak padnie to trudno. Teraz mam zagwozdkę z tymi małymi, aż się boję ale na moje oko to one chyba usychają
Kawa 14:03, 15 maj 2017

może nie trzeba czekać
ja myślałam tak z moim stożkiem
myślałam ze nic z niego nie bedzie bo cięte o jenakowej porze wszystkie i hilli dawno przyrosty miały a ten nic
wyobraż sobie że wczoraj zauwazyłam że od pnia puszcza tyciunie nowe przyrosty - mam nadzieję że to przyrosty tak mi to wygląda ale mniejsze są niż główka od szpilki

ja mam nadzieję że te twoje przed zimą zdążą się zakorzenić i ze jednak przetrwają
iwka 14:06, 15 maj 2017

a dostałaś te miskanty w końcu ?